FOTO Dočekao ga prepun zadarski adventski trg, Gibonni o ugaženom kuglofu: “Ponijelo me, ponekad ne mogu izdržati. Najradije bih bio s vama u gomili”

Desetak minuta prije nego je počeo sinoćnji Gibonnijev koncert na adventskom trgu, manje rijeke ljudi još su uvijek u redovima prilazile ulazu kod prvih adventskih kućica. Točno u 20:37 začuli su se prvi taktovi pokajničke himne „I’m sorry“. Zadarski adventski trg bio je prepun, a Gibonni je nakon simboličke uvodne pjesme otvorio dušu. Dan ranije na društvenim mrežama dušobrižnici su ga bili „razapeli“ zbog plesa po stolu i ugaženog kuglofa.

– Oprostite, to sam bio samo ja. Ponijelo me, ponekad ne mogu izdržati. Volim biti s publikom – kazao je Gibonni, a onda je objavio dobru vijest za nekoliko tisuća promrzlih Zadrana koji su se dotad grijali čajevima.

– Najradije bih sada bio s vama u gomili. Toplije je i dobra je energija. Otkazali su mi koncert za Novu godinu, pa se ne moram štedjeti na ovom zadarskom koncertu. Sada sam samo vaš, mogu se oporavljati do Valentinova – našalio se splitski umjetnik, a onda su uslijedili „Mirakul“, pa „Kiša“ s novog albuma „U po’ ure“ i sve one druge stvari zbog kojih se voli najnagrađivaniji hrvatski glazbeni izvođač ovjenčan s nevjerojatnih 40 Porina.

Na Badnjak na adventsku pozornicu dolazi grupa Cambi, a njihov koncert počinje u 11:30 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...