Ne razmišljaju o selidbi iz Zadra; Adam i Goga iz “Braka na prvu”: “Super nam ide sa sinom pa smo opet htjeli bebu”

Prva sezona showa “Brak na prvu” je, baš poput ovogodišnje, iznjedrila jednu pravu ljubav. Iako eksperti nisu spojili Gordanu Marelli (38) i Adama Kromera (34), oni su se zaljubili tijekom snimanja, a sad su u braku i stiže im drugi sinčić u Zadru, gdje žive.

– Dvije godine su prošle od početka snimanja reality showa i zapravo ni mi još ne vjerujemo koliko se naš život promijenio od tog trenutka. Oboje smo htjeli životne promjene i ljubav. Kako kažu: ‘Pazi što želiš jer bi ti se moglo ostvariti’, nama se upravo to i dogodilo – priča Adam za 24sata.

U “Braku na prvu” nisu imali vjenčanje, ali su to nadoknadili nakon showa. Ljetos su izrekli sudbonosno “da” na pješčanoj plaži, pred tridesetak najbližih ljudi.

– Vjenčanje je bilo baš kako smo sanjali i priželjkivali. Htjeli smo nešto drugačije, opušteno i jednostavno. Sve smo sami organizirali i pripremili, bilo nam je savršeno – otkrio nam je Adam.

Prvi sinčić Noel stigao im je u kolovozu prošle godine, a Goga je sad ponovno trudna. Za dva i pol mjeseca rodit će im se drugi sin te kažu kako su se odlično snašli u ulozi roditelja.

– Oboje brinemo podjednako o djetetu, podrška smo jedno drugom i uskačemo kad treba. Imamo slične poglede na odgoj i sve što ide uz to i baš se nekako lijepo nadopunjujemo. Pa kad nam već tako dobro ide, odlučili smo se na još jednu bebu – kaže nam Goga i dodaje kako još nisu sigurni kako će nazvati drugog sina.

– Noel je još premali da shvati da mu stiže braco, ali smo uvjereni da će mu biti super, jer će se imati s kim poigrati. Naravno nakon početnog šoka da nije više sam u centru pažnje – smatra Adam, koji se iz rodnih Zmajevaca u Baranji s Gogom preselio u Zadar, kako bi bili što bliže njezinu sinu iz prvog braka.

– Nedostaje mi jako Baranja. Ipak sam tamo odrastao i živio do showa. Rado idem tamo kod svojih nekoliko puta godišnje. Nažalost, trenutačno situacija tamo nije takva da bih se vraćao živjeti s dvoje djece, pa ostaje kao oaza mira, gdje se idemo opuštati – kaže.

U Zadru se vratio svom starom poslu, vinogradarstvu, koji ga najviše ispunjava.

– Vodim vinogradarstvo u jednoj velikoj firmi. U Zadru mi je lijepo jer sam oduvijek htio živjeti na moru. Svježi zrak, priroda, more i toplija klima mi najviše odgovaraju – priča nam Adam.

Njegova supruga Goga je Zagrepčanka i često se, kaže, sjeti svoje Knežije.

– Najviše mi fale prijateljice, s kojima se sad puno manje viđam, ali se i dalje čujemo redovito. Nama je za obiteljski život ugodnije u manjem gradu zbog sporijeg tempa života, manje stresa i više sunca. Tako da ne razmišljamo o povratku – kaže Goga, koja je trenutačno na porodiljnom dopustu.

– Bavim se isključivo Noelom jer još ne ide u vrtić. Najljepši i najteži posao – zaključila je.

Iako je prikazivanje prve sezone “Braka na prvu” završilo prije godinu i pol, gledatelji i dalje prepoznaju Kromere gdje god se pojave.

– Ne možemo vjerovati da nas još zaustavljaju ljudi. Gdje god smo bili od otoka, Istre, Baranje ili Zagreba svugdje nam čestitaju i imaju riječ podrške. Baš nam to puno znači – priča nam Adam.

U showu su ga eksperti spojili sa Zagrepčankom Nikolinom Tutić (31), no u posljednjoj epizodi je priznao kako je u vezi s Gogom, koja je bila u “braku” s Dejanom Vukobratovićem (39).

– Ne bih ulazio u spajanje parova jer sam odmah shvatio da je to show. Kad bi bilo sve idealno među parovima, ne bi bilo zanimljivo za gledatelje. Mi smo se našli dijelom zbog nezadovoljstva partnerima koje smo dobili te na neki način mogu biti sretan ekspertima na odabiru – smatra Adam, a Goga se složila s njim.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...