Ovi TikTokeri zarađuju više od prosječne hrvatske plaće kreiranjem zabavnih videa

Tik tok i Instagram samo su neke od trenutno najpopularnijih društvenih mreža na svijetu, idealne za pokazati svoju osobnost te vještine fotografiranja, smisao za estetiku, duhovitost i kreativnost. Gotovo je nebrojiva količina korisnika koji danas ne mogu zamisliti svoj dan bez neke od društvenih mreža, pregleda, statistika, provjere lajkova, ali i osmišljavanja fenomenalnog sadržaja za svoj profil. Ta kategorija je već kategorija profesionalaca koji su od jednostavnog dijeljenja slika dosegli razinu da im ova zabavna aktivnost u potpunosti bude stil života te posao i tako spojili ugodno s korisnim.

@goc.19 Jeste li znali odgovor na zagonetku?😁 #HUAWEInova9 #HUAWEIAppGallery #fyp ♬ original sound – Tin

Ako vas već neko vrijeme kopka biste li i vi krenuli u tom profesionalnijem smjeru, možda je ovo pravo vrijeme za vas. Prosinac je i tako mjesec u kojem najčešće donosimo odluke s kojima želimo ući u onu novu godinu koja nas čeka iza ugla, ali i idealna prilika da svojim Insta fotkama i čarobnim blagdanskim ukrasima svog doma ili centra grada odmah u startu budete zapaženi između široke konkurencije. Smatrate li da posjedujete dovoljno hrabrosti i talenta da stanete ispred objektiva i podijelite svoje stavove s drugima, imate već pola odgovora na pitanje. Za drugu polovicu pobrinula se ekipica mladih i ultra simpatičnih Tik Tokera koji su nam nesebično otkrili neke od bitnih stvari za Influencer karijeru kao i savjete za izradu fotki, videa i sadržaja koji će oduševiti vaše pratitelje.

@rafthechild Kad imaš predosjećaj da imaš dobar poklon, pa spavanje nije opcija 😅 #HUAWEInova9 #HUAWEIAppGallery #fyp ♬ original sound – raf🌻

Prvo i najvažnije pravilo je originalnost sadržaja koji ćete kreirati. Ekipa se jednoglasno složila da morate ponuditi nešto što drugi nisu ili da ono već viđeno odradite na puno bolji i zabavniji način. Možda zvuči kao težak zadatak, ali ako se želite razlikovati od ostalih, morate skrenuti pažnju na sebe. Tin se zato prošetao po Adventu i sa svojim pametnim telefonom Huawei nova 9 prenio svaki detalj prekrasnog ugođaja.

Zahvaljujući Ultra Vision AI sustav i glavnoj kameri od 50MP te prednjoj kameri od 32MP snimanje video zapisa u 4K rezoluciji omogućava odličnu kvalitetu videa pa se gledajući osjećamo kao da smo upravo tamo. Imajte na umu da i kvaliteta sadržaja koji ćete dijeliti mora biti maksimalno dobra, možda čak i bolje nego ideja. Tin nam je usput dao i mali hint za fotke koje bi mogle plijeniti pažnju ako se nađete na nekoj od ovih top lokacija u gradu. Kako biste začinili stvari možete osim fotke snimit i vlog ili vodič po Adventu, a Andrea nam je to pokazala jednostavno iz dvije perspektive sa svojim mobilnim telefonom!

Huawei nova 9 ima kontinuirano snimanje s prednjom i stražnjom kamerom što znači i snimanje iz obje perspektive. Odličan dodatak koji će vas lako i jednostavno pretvoriti u zvijezdu društvenih mreža. Visoka rezolucija i brzina kadrova prikazat će i najmanje detalje na fotografijama i video zapisima, a dostupne su i opcije usporenog (Slow-motion) i ubrzanog (Time-lapse) načina snimanja videozapisa. To će pomoći kreirati zanimljive sadržaje koji će vam priuštiti brojne preglede na društvenim mrežama.

@rafthechild Božićni ugođaj u par sekundi truda 😄 #HUAWEInova9 #HUAWEIAppGallery #fyp ♬ Rockin’ Around The Christmas Tree – Brenda Lee

Važno je zapamtiti da su društvene mreže u  potpunosti vizualne platforme, pa što su fotografije vizualno privlačnije, bolje će i više angažirati potencijalne nove pratitelje. Za početak, bitno je da krenete i imate na umu da niti jedan početak nije lak. S obzirom da Božić samo što nije stigao, možda još stignete Djeda Božićnjaku šapnuti što biste voljeli ispod drvca. Instagram ili Tik Tok pratitelje vam nažalost ne može ostaviti upakirane, ali s Huawei nova 9 kreiranje sadržaja bit će lako, profesionalno i tako vas plasirati u jedne od profila s riznicom najljepših fotografija.

Između ostalog i atraktivnost samog mobitela bit će dovoljna da ga poželite ispod božićne jelke ili si ga i sami kupite kao početno ulaganje u svoj privatni Influencer biznis. Elegantan i moderan dizajn dolazi u predivnoj plavoj i crnoj boji koje se presijavaju, a zahvaljujući posebnom postupku obrade Huawei nova 9 je otporan na tragove otisaka prstiju. To znači da će njegova ljepota biti u punom sjaju i bez mrlja od držanja i korištenja telefona.

Tko ne riskira, ne profitira! Nekoliko jednostavnih koraka je potrebno za snimke koji privlače pažnju, a zapravo ćete se iznenaditi koliko je sve jednostavno kad u ruke primite svoj Huawei nova 9, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...