Pokrenuta akcija za pomoć obitelji iz Sukošana koja je u požaru ostala bez svega: “Radi se o starijim ljudima koji su ionako u teškoj financijskoj situaciji”

Tročlana obitelj iz Sukošana ostala je bez svega u požaru kuće. Požar je izbio u četvrtak u 19 sati uslijed prijenosa topline dijelova peći na drva na drvenu stropnu konstrukciju, a izgorjelo je cijelo krovište kao i prvi kat kuće.

Putem Facebooka se dijeli molba da se pomogne obitelji.

“Dragi prijatelji i mještani ovim putem Vas molim za pomoć mojim dragim susjedima kojima je kuća jučer stradala u požaru. Više manje svi ste upoznati preko medija da se jučer dogodio požar u Sukošanu na obiteljskoj kući.
Kuća nažalost nije za živjeti i obitelj je trenutno smještena kod susjeda. Radi se o troje starijih ljudi sa malim mirovinama, koji su ionako u jako teškoj financijskoj situaciji. Naime, imaju i kćer sa teško bolesnim djetetom koja ne može raditi pa kao samohrana majka prima socijalnu pomoć. Oni su prije nekog vremena prodali kuću u Zagrebu kako bi joj pomogli.
Zbog navedene situacije sada su ostali bez krova nad glavom. Bilo kakva pomoć je dobrodošla. Idemo učiniti malo Božićnog čuda. Hvala svima od srca. Znajte malo je nekome puno”, napisala je na Facebooku mještanka Sukošana Marija Božić  koja je pokrenula humanitarnu akciju.

Osim novčano, obitelji mogu pomoći i majstori sa građevinskim zanatom, a potreban im je i namještaj, kuhinjski aparati, posteljina i ručnici.

U nastavku donosimo podatke za uplatu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...