Vukoša: “Poluotok je umro”, Dukić: “Grad nikada neće biti pust. Čvrsto vjerujem da idemo naprijed”

– Poluotok je umro, poručila je gradska vijećnica SDP-a Danijela Vukoša tijekom Aktualnog sata sjednice Gradskog vijeća i dodala da mali obrti i trgovine, institucije, uskoro i Zadarska županija sele na druge lokacije.

-Zadar je u inflaciji trgovačkih centara. Svojim politikama grad ste oteli građanima i predali ga profitu. Uzalud nam Pozdrav suncu i orgulje kada nema građana koji će tu živjeti, rekla je Vukoša, na što joj je gradonačelnik Branko Dukić odgovorio da je to vječna tema i da čvrsto vjeruje da Zadar ide naprijed.

-Kao Zadranin kažem, grad nikada neće biti pust. Drago mi je da grad Zadar  raste, očekujemo i podatke popisa stanovništva, čvrsto vjerujem da idemo naprijed. Ono što nas također diči je da imamo jedan veleban urbani starovjekovni prostor na jadranskoj obali i prednost da smo turistički atraktivni. Na nama je da što kvalitetnije odradimo suživot stanovništva i turista. Teška je to bitka. Radi se na strategiji koju ćemo uskoro prezentirati javnosti upravo na tu temu, kazao je Dukić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...