Bernarda Pera osvojila prvi WTA naslov u karijeri, otac Valter: “Ovo je sjajan uspjeh!”

Sjajan uspjeh ostvarila je Zadranka Bernarda Pera koja je zajedno sa Čehinjom Katerinom Siniakovom osvojila WTA turnir u Melbourneu u konkurenciji parova, što je Bernardi prvi WTA naslov u karijeri! One su u finalu s 2-1 u setovima ( 6-2, 6-7, 10-5 ) bile bolje od Tereze Martincove (Češka) i Sherif Mayar ( Egipat).

Bernardin otac Valter Pera bio je presretan nakon velikog uspjeha njegove kćeri.

– Ovo je sjajan uspjeh za Bernardu, jer nikada još nije igrala zajedno sa Siniakovom u parovima. Moja kćer je, nakon što joj je stalna partnerica iz Poljske Magda Linette bila pozitivna na Covid-19, ostala bez partnerice, a Siniakova ju je pitala hoće li zaigrati zajedno, ova je pristala, i eto uspjele su osvojiti WTA turnir.

 

Valtere, pratite i situaciju s Novakom Đokovićem, noćas u ponoć po hrvatskom vremenu saznat će se hoće li ga australske vlasti pustiti napokon iz karantene, ili ga vratiti prvim letom za Srbiju, nije cijepljen i za sada ne može ući u Australiju?

– Mislim da Đoković ima asa u rukavu! Australske vlasti se boje Đokovićeve tužbe, iskreno, osobno nisam neki njegov simpatizer, ali mislim da to nije u redu od australskih vlasti, objektivno gledam na sve, ovdje je u pitanju jedan politički problem. Na Đokoviću australska vlada želi dobiti političke poene. Nisu mu ni trebali uopće dozvoliti da putuje u Australiju, a ne oni su mu dozvolili da dođe, dali mu i papir koji garantira da može u Australiju, i onda je uslijedilo maltretiranje, pitam se čemu sve to?

 

Navodno je Novak prebolio koronu dva puta, što je sumnjivo, pogotovo navodni drugi put sredinom prosinca prošle godine?

– Đoković je prebolio dva puta Covid-19, a ima i dokumente da je bolestan, ima celijakiju, kroničnu bolest crijeva, i zbog toga je i onako mršav i jede posebnu hranu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...