FOTO MNK Pag dobio nove dresove s uzorkom paške čipke

Malonogometni klub Pag koji je sastavni dio Nogometnog kluba Pag, u suradnji sa firmom FOTEX d.o.o. dao je napraviti dresove s uzorkom Paške čipke, a motiv je bio predstavljanje svog grada s autentičnom i poviješću prepoznatljivom paškom čipkom na natjecanju u Trećoj malonogometnoj ligi Futsal Zadar, ali i ostalim manifestacijama koje uključuju sportska događanja diljem Zadarske županije ali i šire.

 

Predsjednik NK Pag Karlo Bukša, ponosan je novim dresovima ali i nastupom svojih igrača u Futsal ligi.

– Sam rad i ideju prepoznali su naši sponzori, te im se ovim putem i zahvaljujemo. Ovim činom dali smo svoj doprinos u promicanju grada Paga, nadam se da ćemo tim stopama nastaviti i dalje, te da će naši planovi i ciljevi i u budućnosti biti prepoznatljivi na ponos čitavog Paga.

 

Koliko je iznosila cijena izrade samih dresova?

– Ukupan trošak za sedamnaest dresova je oko 3600 kuna, mogu vam reći kako smo oduševljeni izgledom dresova, imamo samo pozitivne komentare. MNK Pag osnovan je 2020. godine, prvi put smo se prijavili za natjecanje u Futsal ligi, tako da krećemo od najnižeg ranga, a to je Treća liga. Utakmice igramo u školskoj dvorani Zadarski otoci na Bilom Brigu, a treniramo u dvorani Jurja Dalmatinca, također školska dvorana u Pagu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...