Šime je u ponedjeljak proslavio jubilarni 30. rođendan, pohvalio se čestitkom od Enija Meštrovića

Talentirani desni bek u ponedjeljak je proslavio jubilarni 30. rođendan, a odmah se na društvenim mrežama pohvalio neobičnom čestitkom koju mu je uputio poznati zadarski performer Enio Meštrović.

Prije nešto manje od četiri godine djevojke diljem svijeta poludjele su za fatalnim hrvatskim reprezentativcem Šimom Vrsaljkom. Brojne ankete pokazivale su kako je, prema izboru djevojaka, šarmantni Dalmatinac najzgodniji nogometaš na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, a onda je stigla još jedna lijepa vijest.

Slamatelj ženskog srca nakon nekoliko godina žestokog odupiranja na ljeto 2018. otvorio je profil na Instagramu pa su obožavateljice svakodnevno mogle uživati u novim objavama koje im je Šime virtualno ‘servirao’, piše RTL.

Talentirani desni bek u ponedjeljak je proslavio jubilarni 30. rođendan, a odmah se na društvenim mrežama pohvalio neobičnom čestitkom koju mu je uputio poznati zadarski performer Enio Meštrović.

Nije poznato gdje će i kada Šime proslaviti okrugli rođendan, ali s obzirom na to da je riječ o pravom veseljaku koji je uvijek spreman za dobru zabavu – ne sumnjamo da će biti riječ o nezaboravnom događaju.

No, brojne obožavateljice zanima i hoće li Šime rođendan proslaviti u društvu supruge Mateje Vrsaljko? Par se upoznao u Zadru, odakle su oboje rodom. Nakon završetka srednje škole Matea je Šimi ostala velika podrška u nogometnoj karijeri, a pritom nimalo nije marila za slavu.

Nogometaš ju je baš takvu cijenio i ubrzo odlučio da s takvom ženom želi provesti ostatak života. Zaručili su se, a potom i vjenčali 24. lipnja 2017. godine. Godinu dana kasnije stigao im je sin Bruno, a Vrsaljko je usto proživljavao najsjajnije dane svoje karijere.

Iako o svojoj ljubavi nikada nisu javno pričali – već nekoliko mjeseci šuška se kako jedan od najskladnijih parova u svijetu nogometa više nije zajedno. Službene potvrde o krahu braka nema, ali gradskim kuloarima već neko vrijeme kruže priče kako supružnici više ne žive zajedno, a dodatne sumnju probudile su fotografije na kojima Šime pozira bez vjenčanog prstena.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...