Tijekom vikenda iz trgovine ukradene cigarete i alkohol, mladić ostao bez mobitela, nestale gajbe staklenih boca i gorivo iz radnog stroja…

Sa subote na nedjelju u Novigradu nepoznati počinitelj provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio više raznih cigareta i alkoholnog pića.

Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U petak u Ulici Ante Starčevića u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 21-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Tijekom proteklog tjedana u Poličniku nepoznati počinitelj je s otvorenog djela skladišta trgovačkog društva otuđio više komada staklenih boca u pripadajućoj ambalaži (gajbe).

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

S petka  na subotu u Rašteviću nepoznati počinitelj je iz radnog stroja u vlasništvu trgovačkog društva otuđio gorivo.

Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...