Dvojica uhvaćeni u vožnji bez vozačke dozvole, jednom od njih ovo nije prvi put

U subotu, 12. veljače u 16.40 sati u Ulici Miroslava Krleže u Zadru, policijski službenici su tijekom kontrole prometa zaustavili 35-godišnjeg vozača osobnog vozila koji je u prometu sudjelovao prije stjecanja prava na upravljanje.
Zbog počinjenog prekršaja vozač je isključen iz prometa te priveden u službene prostorije.
Nakon prekršajne obrade, recidivist prometnog prekršaja je uz Optužni prijedlog prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru gdje mu je određena mjera zadržavanja, nakon čega je predan u zatvor.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd prilikom kontrole prometa su jučer, 13. veljače u 20.50 sati na DC-08 u Sv. Filipu i Jakovu zaustavili osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 22-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje. Daljnjim postupanjem prema vozaču,  odbio je testiranje na droge te je utvrđeno kako je vozilu isteklo važenje tehničkog pregleda i obveznog osiguranja.

Zbog opasnosti nastavljanja ugrožavanja sigurnost prometa na cestama, vozač je isključen iz prometa te je zbog počinjenih prometnih prekršaja sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...