Pred polufinale Krešinog kupa treneri oprezni u najavama

U dvorani Centra Zamet u Rijeci, večeras od 18 sati je na rasporedu prva utakmica košarkaškog polufinala Kupa Hrvatske ” Krešimir Ćosić”, sastaju se vječiti rivali Zadar i Cibona. Ove sezone ta dva kluba odigrala su tri susreta, u dva su slavili Zagrepčani koji su podigli formu na višu razinu, dok je u redovima Zadra u posljednje vrijeme bilo problema s koronom i ozljedama.

Gašper Okorn, trener Cibone procijenio je mogućnosti svih klubova, ali je i oprezan u najavama.

-Igra se dva dana, odlučit će neki mali momenti, a ne forma. Ekipe su vrlo izjednačene, svatko ima 25% šanse. Nisam imao favorita za izvući, a od ovog trenutka nadalje razmišljam samo o Zadru. Napravit ćemo sve da prođemo do finala, ali korak po korak, jer kup specifično natjecanje, doći ćemo sa svojim planovima pa što bude, tajanstven je Okorn.

Pomoćni trener Zadra Srđan Helbich kratko je najavio turnir, jer je glavni trener Vladimir Anzulović nakon izolacije zbog koronavirusa morao obaviti zdravstveni pregled.

– Mislim da su sve ekipe došle s jasnim ciljem u Rijeku, osvojiti Kup, i koga god da izvučeš, moraš dobiti dvije utakmice. Šanse su, kao što je trener Cibone rekao, podjednake svima i svatko ima svoju računicu, smirenim tonom završio je Helbich.

U drugom polufinalu od 20.30 sati sastaju se Split – Cedevita Junior, finale je na rasporedu sutra u 19 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...