Priveden uz uporabu prisile; Radio nered u kafiću pa policajcima prijetio smrću i pokazivao preklopni nožić

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za prijetnju i prisilu prema službenoj osobi.

Naime, sumnjiči ga se da je 01. veljače oko 22,00 sati u Biogradu, prilikom postupanja policijskih službenika povodom dojave o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu, vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te pružao otpor, vadeći i pokazujući pritom preklopni nožić u namjeri da spriječi policijske službenike u obavljanju službene radnje.

Uz uporabu sredstava prisile uhićen je i priveden u prostorije policije gdje je odbio alkotestiranje, a prilikom liječničkog pregleda je nastavio s vrijeđanjem i omalovažavanjem službenih osoba te je uputio ozbiljne prijetnje policijskom službeniku.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 40-godišnjak je jučer predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a nadležnom državnom odvjetništvu se protiv njega podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijetnja i Prisila prema službenoj osobi u pokušaju.

Nadalje, protiv istog se podnosi i Optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz čl.13. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...