Trener zadarskih vaterpolista Goran Jovančević: “Ovaj rezultat nije nikakva senzacija!”

Vaterpolisti Zadra 1952 jučer su na svom plivalištu Višnjik ugodno iznenadili odigravši neriješeno 13-13 protiv zagrebačkog Medveščaka, u susretu 11. kola Prve hrvatske lige. Šest sekundi prije kraja igrač Zadra Mate Čačić je pogotkom postavio konačan rezultat ove dramatične utakmice, najbolji u redovima VK Zadar 1952 bili su Marin Jovančević i Vito Cicero sa tri zgoditka, kod Medveščaka Pavo Marković je postigao sedam pogodaka. Sljedeće kolo ( još se ne zna datum), Zadrani koji su posljednji na ljestvici, još uvijek bez pobjede sa svega dva osvojena boda, dočekuju KPK iz Korčule,

Trener VK Zadar 1952 Goran Jovančević, bio je sretan pristupom svojih momaka, ali mišljenja je kako im je pobjeda ipak mogla pripasti.

– Ne bih rekao kako je ovaj rezultat neka senzacija, mi jučer nismo osvojili jedan, već izgubili dva boda! Koliko god sam zadovoljan, ostaje i žal za propuštenom pobjedom, stoga postoji i nekakvo nezadovoljstvo. Poznajem svoje igrače, i jako dobro znam koliko mogu odigrati, kroz cijelu sezonu imamo puno problema, imamo jako mladu momčad, uvijek nam je netko nedostajao, što zbog bolesti što zbog ozljeda. Jučer nam je Boris Popović pokušao pomoći, međutim korona je ostavila traga na njemu, također, Mate Čačić je odigrao s napuknutim prstom. Ono s čime sam zadovoljan je napredak naših mladih igrača u odnosu na prvu utakmicu sezone, prije svega to se odnosi na Antu Martinovića, Vitu Cicera i Roka Bezera, završio je zadarski stručnjak Goran Jovančević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...