Ekipa traži bivšu suprugu po Vruljici, Vrsaljko: “Nadam se da nećemo morati sakupljati tehnologiju po putu”

Nakon što je Hrvatskom odjeknula vijest da nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko očekuje dijete sa slovenskom influencericom Kajom Vidmar, nogometaš se još jednom očitovao na Instagramu.

“Nije u redu da žena i fotoreporter tražu stan mojega diteta radi informacija koje ćete dobiti, ali kada ja želim i ako ja želim. Uz dužno poštovanje prema svima, ipak sam ja samo čovjek. Hvala na razumijevanju”, napisao je Vrsaljko.

U svoje je obraćanje uključio i – prijetnju. “Jedna novinarka skupa s fotoreporterom traži po Vruljici Mateu Vrsaljko, nadam se da neće doći na adresu, pa da ne moramo sakupljati tehnologiju po putu”, napisao je nogometaš.

“Opet ponavljam kako razumijem interes medija, jer mi je to u opisu posla kojim se bavim, ali za sve postoji vrijeme i privatnost, koja se treba respektirati”, dodao je.

Podsjetimo, jučer se po prvi put osvrnuo na napise da s Kajom čeka curicu koja bi se trebala roditi na proljeće. “Mogu razumjeti interes medija za moj privatni život. Ne mogu shvatiti da skačete po vrtlu babe Anđe i dida Jose… Zovete njih na telefon kako bi došli do odgovora na sve što vas interesira, a ne shvaćate da će vas Anđa motikom ispeglati ako joj budete skakali po vrtlu! Baba, ne daj vrta, volim te”, napisao je Vrsaljko na Instagramu.

Podsjetimo, 30-godišnji igrač Atletico Madrida očekuje dijete s Kajom Vidmar, 26-godišnjom slovenskom glumicom, dizajnericom i influencericom. Par se, doznajemo iz provjerenih izvora, i zaručio, a Kaja se zbog romanse s Vrsaljkom preselila u Madrid. Vrsaljko je prošlog ljeta viđen kako kupuje prsten u jednoj zadarskoj zlatarnici. Prisutnima je rekao da prsten kupuje za ‘prijateljicu’. Isti taj prepoznatljivi komad nakita završio je na Kajinoj ruci – nosi ga na nekoliko posljednjih fotografija, prenosi Dnevno.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...