Klub Zadrana u Zagrebu je u petak opet otvorio svoja vrata

Nakon stanke duže od dvije godine, Klub Zadrana u Zagrebu je u petak opet otvorio svoja vrata! Novo predsjedništvo Kluba Zadarskih Studenata, na čelu s predsjednikom Karlom Koronom kreće u revitalizaciju kluba sa željom da klub opet postane glavno kulturno i zabavno odredište svih Zadranki i Zadrana u Zagrebu.

Prva večer izazvala je veliki interes u javnosti pa je tako klub bio ugodno popunjen sa studentima i starijim generacijama članova kluba. Kako klub nije radio dugo, prvu večer puštale su se pjesme samo iz „zadarskog bazena“, a taj potez izazvao je oduševljenje kod publike.

Klub Zadrana svim je okupljenima u petak priredio i gosta iznenađenja – Ivicu Sikirića Iću, koji je u Zagrebu boravio zbog priprema velikog koncerta koji će se održati 21. travnja u Lisinskom. Nepotrebno je reći da su svi pozvani, a iz Kluba Zadrana naglašavaju kako će prije koncerta biti organizirano okupljanje u njihovim prostorijama.

Svojim dolaskom prisutne je počastio osnivač i prvi predsjednik Kluba Zadarskih Studenata, Darko Dvornik, koji je osnovao klub 1996. godine te brojni alumniji koji su aktivno djelovali u klubu u njegovoj bogatoj prošlosti.

U narednom vremenu klub nastavlja s organizacijom događanja pa će se tako već 7.travnja održati predstavljanje knjige „Zadarske priče“ autora Drage Marića. Par dana poslije, 12. travnja bit će organizirana proslava rođendana kluba.

– Nadamo se kako će zadarski studenti, a i sve Zadranke i Zadrani u Zagrebu podržavati našu priču, te kako će svi imati jedno mjesto u Zagrebu gdje će se osjećati kao doma, poručuju iz Kluba Zadrana.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...