Mladen Grdović: “Brankica mi je oprostila. Muškarci često ponižavaju žene!”

Danas je Dan žena, stoga smo nazvali zadarskog pjevača Mladen Grdovića (64) popularnog Culu, koji je onako pospan jer je noćas stigao iz Zagreba, gdje je snimao novu pjesmu “Peace in the world,” koja će uskoro ugledati svjetlo dana.

Cule, još si u krevetu, Dan žena je, sigurno je baš tebi u neku ruku drag taj dan?
–  E baš mi je drago da si me probudio, ha ha.. spavao sam samo tri ure, budio se svako malo…Na današnji dan najprije ću se prisjetiti moje pokojne majke koja bi da je živa, danas napunila 90. godina. Svim majkama, ženama iskreno čestitam njihov dan, Dan žena!
Žene su često znale biti zlostavljane, tvoj komentar?
– Mislim da muškarci premalo pažnje posvećuju ženama, i u jednu ruku ih ponižavamo!  Smatram da su žene stabilnije od nas muškaraca, trebamo im dati puno više prostora u svemu.
Tvoja supruga Brankica i ti, opet ste zajedno?
– Puno mi je drago što sam se pomirio sa svojom Brankicom, danas ću ručati kod nje, neopisivo puno mi je nedostajala pune tri godine! Mi muškarci se pravimo frajeri, govorimo kako mi sve stvaramo, pridonosimo, lako je tako stvarati kad te kući čeka sve, ručak, čista kuća i druge stvari. Žene su te koje drže ne samo tri kantuna kuće, već sva četiri, a mi onaj četvrti kantun šporkamo!  Brankica mi je sve oprostila, bila je potpuno u pravu, kad sam imao priliku i slobodan prostor, umjesto s njom izlazio sam sa svojim društvom, nisam je poštivao, ali mi glazbenici smo poznati po tome što skrećemo s puta, to je normalno za nas!

Imaš neki poklon iznenađenja za Brankicu?

– Kupit ću joj karanfil, sigurno i još nekakav poklon! Prije toga moram otići na groblje svojoj majci.
Koju bi pjesmu danas posvetio svim damama?
– Onu moju poznatu ” Naloži stari komin draga mama”.
Žene u Ukrajini ovih dana pogotovo pate, jer su im muške drage osobe na bojištu protiv podivljalih Rusa?
– Tako je, suosjećam sa svim ukrajinskim ženama, pružam ispačenim Ukrajincima moju veliku podršku! Onaj Putin je teški psihopata, neuračunljiv, tom luđaku dragi Bog sigurno neće ništa dobrog donijeti, jer Putin taj rat neće dobiti! Taj bolesnik nema muda pritisnuti botun i aktivirati nuklearnu bombu, i to zbog svoje guzice, jer bi u tom slučaju i on naj..ao!  Za deset dana mi izlazi i nova pjesma “Peace in the world”, sa spotom, pjesma će ići u čitavi svijet, baš se poklopila s ovim užasnim ratom u Ukrajini.  Moram i ovo spomenuti, 25. ožujka pjevat ću našim Hrvatima koji rade u Dublinu u Irskoj, koncert je to koji će se održati u jednom od najluksuznijih dublinskih hotela, i već je rasprodan, bit će 1200 ljudi. Tu ima puno naših iseljenika koji su na radu, jer u Hrvatskoj nisu mogli pronaći posao.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...