Zadrani na turniru u Nišu; Jovančević: “Zanima nas samo pobjeda u susretu s Medveščakom!”

Od petka do nedjelje u Nišu na bazenu Čair se održava zadnji treći turnir regionalne A1 vaterpolske lige na kojem nastupa i VK Zadar 1952, igrači Gorana Jovančevića za protivnike će imati zagrebački Medveščak, KPK Korčulu i domaći Nais Niš.

Večeras u 18.50 sati Zadrani će odmjeriti snage s Medveščakom, sutra u 17 će za protivnika imati KPK, a u nedjelju u 11 sati turnir će zaključiti utakmicom protiv Naisa. Nakon osam odigranih utakmica, zadarski vaterpolisti zauzimaju sedmo mjesto u konkurenciji dvanaest klubova, s devet osvojenih bodova.

Trener Goran Jovančević izraziti je optimist pred turnir u Nišu, te se nada kako će njegovi momci opravdati talent dalmatinskog vaterpola.

Zanima nas samo pobjeda večeras u susretu s Medveščakom! Iako su kvalitetniji od nas, mislim da je napokon došlo vrijeme da ih i mi jednom pobijedimo, stigli smo u kompletnom sastavu. Jedino što nam je Boris Popović prestao s aktivnim igranjem, imao je Covid-19 početkom godine, on je vjerojatno svoje odradio kao igrač što se vaterpola tiče, zaključio je Jovančević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...