Zvonimir Ridl o volontiranju: “Potpisao sam na 17 mjeseci, politika me ne zanima”

Kao što je poznato, direktor KK Zadar Željko Žilavec odlučio je zaposliti na mjesto sportskog direktora Zvonimira Ridla. Žilavec po Statutu ima pravo samostalno odlučiti koga će izabrati, ali članovi Nadzornog odbora smatraju kako se direktor kluba nije držao usmenog dogovora koji su imali, a to je da zajednički s Žilavcem odluče o tome koga će postaviti na tu funkciju. Zbog svega toga, Enio Meštrović rekao je kako su od danas direktor KK Zadar Željko Žilavec i sportski direktor Zvonimir Ridl volonteri!

Pitali smo za mišljenje samog Ridla, koji kao Meštar iz Velog mista, neće politiku u svoju butigu.

– Direktor Žilavec me zvao, došao sam s poštenim namjerama, potpisao sam ugovor na 17 mjeseci, s politikom nemam veze, niti mi je namjera biti političar, kao niti član bilo koje stranke!  Ovdje sam došao raditi,  imam jako puno posla, držim se struke, ovo s volonterstvom ne želim komentirati. Ovim putem bih se zahvalio svim ljudima na podršci, hvala ima od srca, zvali su me mnogi, i koje poznajem i ne, još jednom veliko im hvala…

Bio si na sinoćnjem treningu i upoznao igrače?

– Tako je, imamo nekih sitnih ozljeda, Bursać ima problem sa stopalom, a Jordano s Ahilovom tetivom, tako da ne znam hoće li biti spremni za sutrašnju utakmicu s Cibonom.

Što je s trenerom Vladimirom Anzulovićem?

– On stvarno nakon preboljenog Covida ima ozbiljnih zdravstvenih problema, vidim kako je jako zabrinut, nije u stanju još voditi prvu momčad.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...