Nogometaši Zadra prosuli pobjedu u Biogradu; Jurica Buljat: “Katastrofa, sami smo sebi zabili!”

Nogometaši HNK Zadar i osamnaestu utakmicu u nizu ostali su neporaženi u 3. HNL – jug, ali ostaje gorčina i žal za propuštenom pobjedom.

Naime, u utakmici 28. kola, u susjedskom derbiju s Primorcem u Biogradu, na igralištu Kazimir i Silvio pred 184 gledatelja, odigrali su neriješeno 2-2.

Poveli su Zadrani, a strijelci su bili Ante Toni Bačkov (6.) i Richard Djeveljekaj (34.), izgledalo je da će igrači Želimira Terkeša uzeti puni plijen.

Međutim, u posljednjim trenucima potpuni pad koncentracije kod nogometaša HNK Zadra, najprije je David Katuša (67.) smanjio rezultat, da bi autogolom Josipa Iveljića (86.) postavljen konačni rezultat 2-2.

U vrhu poretka vodeći je Jadran Ploče 53 boda, drugi Hrvatski vitez Posedarje 50, treći HNK Zadar 47 bodova.

U sljedećem kolu, u subotu 23. travnja u 17 sati,  HNK Zadar u Stanovima dočekuje posljednjeplasirani OSK iz Otoka kraj Sinja.

Iskusni 36 – godišnji branič Zadra Jurica Buljat razočaranim glasom iskreno je rekao.

Sami sebi smo dali dva gola, ja sam pogriješio kod prvog gola, krivo sam u sredini dodao jednu loptu tako da smo iz kontre primili zgoditak. Kod drugog njihovog gola naš vratar i igrač se nisu razumijeli, tako da smo dali i nespretan autogol. U prvom poluvremenu smo igrali odlično, a u drugom kao da nismo niti izašli na teren, prava katastrofa, rekao je Buljat.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...