Osnovan MNK Jasenice, Šarlija: “Želja nam je da svi naši momci igraju u Jasenicama”

10. veljače ove godine osnovan je Malonogometni klub Jasenice, tim povodom razgovarali smo s predsjednikom kluba, ujedno i igračem, 29-godišnjim Marinom Šarlijom.

Podsjetimo, 25. lipnja na rasporedu je malonogometni turnir Jasenice 2022, na igralištu OŠ Petar Zoranić u Maslenici, očekuje se od 15 do 20 momčadi, a pobjedniku će pripasti 13 tisuća kuna, drugoplasiranom 7 tisuća, trećem 5 tisuća kuna.

Također, prigodne nagrade bit će i za najboljeg igrača, strijelca i vratara turnira, zainteresirani se mogu prijaviti na kontakt mobitel 095/399-7987.

Marin Šarlija iz MNK Jasenice, ponosan je na osnivanje kluba i na skori početak turnira u Maslenici.

Osnovali smo klub i planiramo nastupiti sljedeće sezone u 3.ŽMNL, roster naše momčadi su sve naši domaći momci. Jednostavno smo se dogovorili i odlučili osnovati svoj klub, jer ima dosta naših igrača koji igraju u drugim ekipama, želja nam je da svi ti naši igrači igraju u MNK Jasenice!  Financirat ćemo se većinom od sponzora, ujedno smo se prijavili i na natječaj za potporu sportu koji daje Općina Jasenice, te smo dobili određena sredstva. Treniramo na igralištu OŠ Petar Zoranić u Maslenici, postavili smo na teren i plastičnu podlogu prošle godine, jedva čekamo početak turnir, kojeg nije bilo još od 2011 godine, u vedrom tonu zaključio je Šarlija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...