Projekt Tjedan Kriptovaluta u Ekonomsko – birotehničkoj i trgovačkoj školi Zadar zaključen panel predavanjem gosta predavača Hrvoja Prpića

U tjednu od 4. do 8. travnja u Ekonomsko – birotehničkoj i trgovačkoj školi Zadar odvijao se projekt pod nazivom „Tjedan kriptovaluta“. Projekt je realiziran u organizaciji maturanata 4 d (komercijalisti) i 4 h (upravni referenti) razreda pod mentorstvom profesora Ivana Tamburina i profesorice Ivane Čapete.

Svakim danom učenici su u popodnevnim satima za svoje kolege organizirali kratka predavanja na razne teme kao što su Blockchain, Bitcoin, Altcoin i NFT te su pojasnili sam proces trgovanja kriptovalutama.

Projekt je zaključen panel predavanjem gosta predavača, Hrvoja Prpića, cijenjenog poduzetnika, jednog od osnivača HG spota i mreže investitora CRANE (Croatian Buissnes Angels Network), danas investitora i predsjednika udruge Strujni krug koji je kroz razgovor i predavanje pojasnio sve nejasnoće koje su učenici prikupili tijekom tjedna vezano za kriptovalute.

Činjenica da se za sva predavanja tražila sjedalica više znači da je projekt uspješan te nas veseli pokazati da ponekad učenici mogu biti profesori svojim nastavnicima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...