Red Bull ulazi u KK Zadar? Jeričević: “Ne mogu potvrditi, ali Web fan shop je spreman!”

Košarkaši Zadra jučer su na 77. rođendan kluba poraženi od Splita u dvorani Krešimir Ćosić, službeno utakmici je nazočilo tisuću gledatelja, ne možemo se oteti dojmu da je ta brojka uvelike napumpana, te da je na tribinama ipak bilo puno manje gledatelja od te brojke, iako je učinjeno sve od strane voditelja marketinga KK Zadar, na čijem je čelu Toni Jeričević, kroz dijeljenje ulaznica i medijskom propagandom vezanom za jučerašnji susret.

Toni, jučer opet slabašan posjet?

Pogledajmo prosjek posjećenosti u HT Premijer ligi po svakom klubu, i onda usporedimo naše brojke gledanosti u dvorani Krešimir Ćosić, kad napravimo tu nekakvu usporedbu, tada su naše brojke puno bolje od prosjeka. Pogledajte koliko je gledatelja bilo nedavno u Zagrebu na utakmici Cibona – Zadar, svega nekoliko stotina. Korona situacije je uzdrmala sve, i to je jedan od razloga ovakve posjećenosti.

Web fan shop, je li napokon spreman?

Spreman je, i to od danas! Puno truda i vremena je uloženo oko toga, web shop je popunjen s novim artiklima talijanskog Macrona, u njemu su Premium proizvodi visoke kvalitete, i kao takvi imaju svoju cijenu, dodao bih, kako su stigli i novi dresovi. U svakom slučaju, vidjet ćemo kakav je interes naših navijača oko kupovine proizvoda, sukladno tome ćemo nastaviti i dalje popunjavati fan shop.

Spominje se kako bi Red Bull kao novi sponzor mogao ući u KK Zadar, tvoj komentar?

Ne mogu reći ni da ni ne. Ali potvrdit ću, kako sam razgovarao s jednim sponzorom, o detaljima ne bih, kako ne bi narušavao pregovaračku poziciju kluba.

Imaš li još kakvih novih ideja kako privući publiku i da li možda mislite na utakmicama predstaviti i novu maskotu kluba?

Imam ja ideja dosta, ali u ovom trenutku je proračun za marketing nula kuna. Što se tiče nove maskote KK Zadar, nju treba prije svega osmisliti, dizajnirati, a maskotu treba netko i nositi. Imam ideju i za novu maskotu, ali je puno vremena kojeg treba uložiti oko te nove maskote. Uostalom, KK Zadar je i prije imao maskotu, procijenit ću da li je bolje vratiti tu staru, ili osmisliti potpuno novu maskotu kluba. ‘Ajmo se sad fokusirati ipak na završnicu domaće lige, koja nam je u ovom trenutku najvažnija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...