U subotu poslijepodne Zagrebačkom vozio s više od tri promila alkohola

Tijekom vikenda na zadarskim prometnicama prekršajno je sankcionirano još 28 vozača koji su vozili pod utjecajem alkohola.

Vozača osobnog automobila slavonskobrodskih registarskih oznaka u dobi od 32 godine kojeg su policijski službenici zaustavili u petak, 08. travnja u 23.36 sati u Zadru u Ulici Hrvoja Ćustića dok je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje.

Vozača u dobi od 38 godina kojeg su policijski službenici zaustavili u subotu, 09. travnja u 00.15 sati u Zadru u Zagrebačkoj ulici dok je upravljao osobnim vozilom zadarskih registarskih oznaka za vrijeme zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom te pod utjecajem alkohola od 1,48 g/kg.

U nedjelju, 10. travnja u 14.45 sati u Bibinjama, policijski službenici su zaustavili osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,74 g/kg, nije koristio sigurnosni pojas te kod sebe nije imao vozačku dozvolu niti osobne dokumente, a za vozilo je utvrđeno kako je isteklo važenje prometne dozvole.

Zbog počinjenih prometnih prekršaja, sva tri vozača su isključena iz prometa te po završetku kriminalističkog istraživanja, uz optužne prijedloge prepraćena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru, gdje je 32-godišnjaku određena mjere zadržavanja u zatvoru u trajanju od 8 dana i 40-godišnjaku u trajanju od 5 dana, nakon čega su obojica vozača predani u Zatvor u Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...