Cestitka_Uskrs

ZADAR POTKRADEN Suca Marka Jurasa iz Srbije čeka suspenzija!

Kao što je poznato na utakmici 24. kola ABA lige u Baru između Mornara i Zadra, koju je Mornar dobio rezultaom 86-84, Zadrani su drastično pokradeni.

Naime, 17 sekundi prije kraja susreta pri rezultatu 82-81 za crnogorsku momčad, u kontaktu s domaćim igračem Markom Jeremićem, košarkašu Zadra Martinu Junakoviću suđena je nesportska pogreška.

Iako je svima koji se razumiju u košarku bilo jasno kako je Jeremić tijelom silovito ušao u Junakovića, i u naletu ga zakucao za parket!

Suci utakmice bil su Marko Juras (Srbija), Dragan Porobić i Tomislav Stapić (BiH).

U ime KK Zadar glasnogovornik kluba Toni Jeričević prije četiri dana nam je rekao kako su iz kluba poduzeli radnje u skladu s Pravilnikom natjecanja ABA lige, te da su zatražili ponovnu analizu utakmice. Jeričević je još istaknuo, kako moli sve navijače KK Zadar na razumijevanje.

Međutim, kako neslužbeno doznaje srpski portal Mozzart Sport, glavni arbitar utakmice Juras dobio je ocjenu “ispod prosjeka” od sudačke komisije.

Navedeni portal dodaje još, kako “prema slovu zakona Jurasa na osnovu članka 20. Pravilnika o suđenju, očekuje suspenzija koja može biti od jedne do pet utakmica. O suspenziji će se odlučivati naknadno”, navodi Mozzart Sport.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...