Dezinformacija o nepuštanju zadarskih navijača na tribine, Jeričević: “Umotvorina koja je za cilj imala podizanje tenzija!”

Tijekom jučerašnjeg prijenosa utakmice Zadra i Cibone u Zagrebu, komentatori su u nekoliko navrata izrazili žaljenje jer zadarski navijači, citiramo “nisu pušteni u dvoranu”.

Stvorila se slika kako zadarska podrška stoji ispred Draženovog doma, a sve je krenulo od poruka neistinitog sadržaja koje su doprle i do novinara i ljudi iz kluba.

Riječ je o totalnoj dezinformaciji koja je plasirana u javni prostor vezano za navodno “nepuštanje zadarskih navijača” pred utakmicu Zadar – Cibona. Stupio sam u kontakt s direktorom Cibone gospodinom Maurom Lukićem koji me jutros najranije obavijestio da je sve prošlo u najboljem redu bez i jednog, čak i najmanjeg incidenta. Službena izjava gospodina Lukića: “Navijači su bili na sigurnom sektoru, pod pratnjom da ih netko ne ugrozi i nije bilo nikakvih problema. Zvao sam policiju i javljeno mi je da su u dvoranu svi pusteni normalno bez ikakvih problema. Poslan je i demantiji na novinare.” Istaknuo je da su besplatne karte opet dostupne za organiziranu navijačku skupinu iz Zadra i za iduću utakmicu. Također, stupio sam u kontakt i s predstavnikom Pu Zadar koji je istaknuo da nema nikakvu informaciju vezano za “navodni” slučaj iz Zagreba te da je do bilo čega došlo već bi bio obaviješten i radnje bi bile poduzete. Istaknuti ću da su mi još jučer i sami zadarski navijači demantirali ovu opasnu dezinformaciju. Jedino sto možemo zaključiti u ovom trenutku je da se radi o umotvorini koja je najvjerojatnije za cilj imala podizanje tenzija, kazao nam je Toni Jeričević, kazao je glasnogovornik kluba Toni Jeričević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...