Dezinformacija o nepuštanju zadarskih navijača na tribine, Jeričević: “Umotvorina koja je za cilj imala podizanje tenzija!”

Tijekom jučerašnjeg prijenosa utakmice Zadra i Cibone u Zagrebu, komentatori su u nekoliko navrata izrazili žaljenje jer zadarski navijači, citiramo “nisu pušteni u dvoranu”.

Stvorila se slika kako zadarska podrška stoji ispred Draženovog doma, a sve je krenulo od poruka neistinitog sadržaja koje su doprle i do novinara i ljudi iz kluba.

Riječ je o totalnoj dezinformaciji koja je plasirana u javni prostor vezano za navodno “nepuštanje zadarskih navijača” pred utakmicu Zadar – Cibona. Stupio sam u kontakt s direktorom Cibone gospodinom Maurom Lukićem koji me jutros najranije obavijestio da je sve prošlo u najboljem redu bez i jednog, čak i najmanjeg incidenta. Službena izjava gospodina Lukića: “Navijači su bili na sigurnom sektoru, pod pratnjom da ih netko ne ugrozi i nije bilo nikakvih problema. Zvao sam policiju i javljeno mi je da su u dvoranu svi pusteni normalno bez ikakvih problema. Poslan je i demantiji na novinare.” Istaknuo je da su besplatne karte opet dostupne za organiziranu navijačku skupinu iz Zadra i za iduću utakmicu. Također, stupio sam u kontakt i s predstavnikom Pu Zadar koji je istaknuo da nema nikakvu informaciju vezano za “navodni” slučaj iz Zagreba te da je do bilo čega došlo već bi bio obaviješten i radnje bi bile poduzete. Istaknuti ću da su mi još jučer i sami zadarski navijači demantirali ovu opasnu dezinformaciju. Jedino sto možemo zaključiti u ovom trenutku je da se radi o umotvorini koja je najvjerojatnije za cilj imala podizanje tenzija, kazao nam je Toni Jeričević, kazao je glasnogovornik kluba Toni Jeričević.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...