Policija završila izvide u KK Zadar; Denis Sokol iz ŽDO: “Sve ćemo analizirati!”

Kao što smo već ranije pisali, predsjednik Nadzornog odbora KK Zadar Ante Rubeša i član NO Enio Meštrović na konferenciji za medije u dvorani Jazine 5. travnja, iznijeli su niz optužbi na račun direktora KK Zadar Željka Žilavca, nakon toga uključila se Policija i Državno odvjetništvo.

Spominju se malverzacije vezano za nebulozne troškove od 505 tisuća kuna za smještaj osam do devet igrača u razdoblju od 10. kolovoza do 29. rujna prošle godine, također, navode kako je direktor kluba Žilavec za svoje privatne potrebe trošio novac s potrošačke kartice trgovačkog lanca Tommy, koji je kao sponzor stavio na raspolaganje 152 tisuće kuna.

Glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin na naš upit kratko je rekla:

Završeni su izvidi te je poslano je posebno izvješće prema Državnom odvjetništvu.

Nazvali smo i Denisa Sokola glasnogovornika Županijskog državnog odvjetništva u Zadru, koji tvrdi kako još ništa od Policije nisu dobili.

U ovom trenutku nismo ništa dobili od Policije, možemo to očekivati u narednim danima. Ako policija pošalje izvješće, to ne znači kako Državno odvjetništvo to neće analizirati, možda tražiti i dopunu izvida, a možda i nećemo, ako se suglasimo s njima, dakle, može na kraju biti i kaznena prijava koja može biti procesuirana ili odbačena, dakle, Državno odvjetništvo će analizirati bilo što od toga, te u konačnici donijeti odluku, kazao je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...