Rezime današnje konferencije; Poruka direktorima: “Ne možete nam birati sugovornike i govoriti o njihovoj kompetentnosti”

Danas je KK Zadar održao konferenciju za novinare na kojoj su sudjelovali direktor KK Zadar Željko Žilavec i sportski direktor Zvonimir Ridl.

Direktor Žilavec je u obraćanju novinarima spomenuo kako se pojavljuju razni natpisi, ali da ne proziva nikoga pojedinačno. Uvjerenja smo kako je nekima u klubu zasmetao tekst na našem portalu od 2. svibnja, pod naslovom – Gaga Pribanović: “Barem 90 posto igrača su Ridlovi, u klubu nemaju pojma!”.

Znate vi svi tko što piše i kako, dakle, hvatanje nekih sugovornika koji nisu 30 godina u košarci, koji izjavljuju nekakve, mogu reći i gluposti u smislu agenture igrača, prozivanja gospodina Ridla, evo sam Ridl će vam dati odgovor za takve natpise, izvadio je sve papire, kratko je kazao Žilavec.

Mi ćemo dodati kao Željko Žilavec niti bili tko drugi u KK Zadar neće kreirati uređivačku politiku i biranje sportskih gostiju na Anteni Zadar, a kada već spominjemo Gagu Pribanovića, napomenimo kako je Gaga bivši igrač koji nije baš 30 godina, kao što Žilavec kaže, “van košarke”. Istina, Žilavec nije direktno spomenuo ime Gaga Pribanović, ali u nastavku svog izlaganja otkrio je što mu je zasmetalo. Malo se direktor zeznuo, jer puno prije je Gaga Pribanović bio u košarci, nego on sam, i puno više Pribanović zna o samoj košarci kao sportu, nego li bivši sudac Žilavec.

Riječ je uzeo Zvonimir Ridl, koji se osvrnuo na sporni tekst.

Potrudio sam se zajedno sa svojom tajnicom, tu se sve jasno vidi, to su podaci  s interneta koji su javno dostupni svakome, i tu se jasno vidi tko je kome agent, nedavno sam pročitao da sam ja u KK Zadar agent čak 90 posto igrača, to mi je smiješno. Tu su podaci s Eurobasketa od svih naših igrača tko je kome agent, mogu vam to dati na uvid, ali da to više jednom prestane, da završimo s tim, i da nema više sumnje. Ja niti imam licencu, ponavljam to, i kada sam došao sam vam rekao. Bez licence ne možeš biti agent, a igrač ne može dobiti izlazno pismo, ja mjesecima unazad nemam licencu i davno sam s time završio. Stvarno mi je teško gubiti vrijeme na ovakve gluposti, kao tko je kome agent i nekakva takva slična podmetanja, to nema smisla, završio je Ridl.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...