Zadar na vrućem gostovanju u Metkoviću, Vukadinović: “Nema puno filozofije, cilj je jedinstvena Treća liga!”

Samo tri su kola ostala do kraja natjecanja u 3.HNL-jug. Nogometaši HNK Zadra u borbi su za plasman u jedinstvenu Treću ligu sljedeće sezone. Gužva u samom vrhu ljestvice je velika, vodeći je Jadran Ploče 56 bodova, ispred Hrvatskog viteza Posedarje 54 i HNK Zadra s 53 boda.

Novo teško iskušenje Zadrane očekuje sutra u 17.30 sati u Metkoviću na igralištu Iza vage, kod devetoplasirane Neretve s kojom su u prvom dijelu prvenstva u Stanovima odigrali 1-1.

Najbolji strijelac Zadra s 11 postignutih golova, 21-godišnji Ante Vukadinović, vjeruje u uspjeh uz uvjet da se koncentracija zadrži svih devedeset minuta igre.

Očekuje nas teško gostovanje Neretva je odlična momčad, međutim, puni smo samopouzdanja, idemo dati što više od sebe i uzeti što više bodova iz Metkovića. Istina je da nam u gostima zna pasti koncentracija, ali nastojat ćemo to ispraviti. U svakom slučaju, Neretva je nezgodna, sjećam se utakmice u Stanovima, igrali smo u nekoliko dana s njima ponovljenu utakmicu zbog potopa i kiše, u tom ponovljenom susretu su nas drugo poluvrijeme nadigrali, idemo im uzvratiti za taj kiks iz prvog dijela. Osobno dat ću sve od sebe u sutrašnjoj utakmici, kako bi ponovno postigao zgoditak, na ljestvici je zgusnuto, tri su kluba unutar tri boda i bit će napeto do samog kraja. Nema tu puno filozofiranja, moramo dati sve od sebe kako bi ušli u jedinstvenu Treću ligu, zaključio je Vukadinović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...