EKSKLUZIVNO! Danijel Jusup voljan preuzeti KK Zadar: “Želim opet biti trener Zadra, ali na duži rok!”

Nakon isteka ugovora Srđanu Hlebichu, KK Zadar je u potrazi za novim trenerom. Jedan od naijzglednijih kandidata je 61-godišnji bivši trener kluba, Danijel Jusup, koji je ovu sezonu vodio KK Široki iz BiH. Uspjeli smo ga danas dobiti kako bi nam za Antenu Zadar komentirao želju zadarskih navijača da ponovno preuzme klub u kojemu je krenuo sa svojom košarkaškom karijerom. Evo što nam je kazao:

“Prije nekih dvadesetak dana sam se čuo s nekim ljudima iz kluba. Bio je to, istina, neformalni kratki razgovor.”

Dobro, i jeste li voljni opet preuzeti KK Zadar? I iznova sjesti na vruću klupu kluba?

“Šansa da preuzmem KK Zadar – postoji. Ali, moram i to reći, ne bih volio da u tom slučaju bude ugovor na samo godinu dana. Htio bih vremena da se zaista naprave nekakve prave stvari!”

Danijele, što možete poručiti zadarskim navijačima koji vas s nestrpljenjem očekuju?

“Drago mi je da navijači žele povratak Jusupa na klupu kluba. I to mi, moram priznati, imponira! Valjda su prepoznali moj rad dok sam bio u KK Zadar.” – zaključio je košarkaški stručnjak.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...