Nakon što je na stranicama OB Zadar objavljena lista čekanja na mandarinskom, oglasio se Čulina: “Greška u fontu nakon dva ažuriranja…”

Jure Zubčić na društvenim mrežama je objavio listu čekanja s internetske stranice Opće bolnice Zadar – na mandarinskom jeziku!

Naime, na Twitter je stavio post u kojem stoji: “Zanimaju vas liste čekanja u OB Zadar? U redu je, samo naučite mandarinski!”.

Nakon što je izazvao salve smijeha od strane javnosti, lista je povučena…

Nešto kasnije, bolnica se službeno oglasila.

“Nakon detektiranih tehničkih nepravilnosti koje su bile vidljive u projiciranju fonta u Listama čekanja bolnica na službenoj web stranici Opće bolnice Zadar, iste smo odmah otklonili te je već ujutro, 29. lipnja, stranica potpuno funkcionalna.

Greška u fontu se pojavila između dva ažuriranja što je uzrokovalo predmetni slučaj, no time nije ugroženo pružanje zdravstvene usluge, uskraćena rezervirana pretraga niti jednom pacijentu niti ugrožen rad djelatnika Opće bolnice Zadar.

Web stranica služi samo za javno informiranje zainteresiranih te kao takva nema nikakve implikacije na rad Bolničkog sustava. Nadalje, web stranica, kao i bilo koji drugi tehnički sustav, podložna je određenim smetnjama u radu te bismo, kao bolnica koja drži do visoke kvalitete zdravstvene usluge, bili zahvalni kada bi se na uočene pojedine nepravilnosti prvenstveno upozorilo bolnicu u cilju što bržeg rješavanja takvih pojedinih slučajeva na dobrobit pacijenata i djelatnika Bolnice”, odgovor je Ureda ravnatelja Željka Čuline.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...