Ryanairova baza u Zadru će indirektno potaknuti otvaranje 700 radnih mjesta

Ryanair, europski i hrvatski zračni prijevoznik broj jedan, proslavio je 15. obljetnicu djelovanja u Zadru i to pokretanjem 6 novih linija Bordeaux, Bournemouth, Helsinki, Liverpool, Sofia i Torino, a koje planira ostvariti velikom ljetnom popunjenošću zrakoplova u svom najjačem ljetnom redu letenja iz Zadra s ukupno 46 linija od kojih je 13 novih.

Ryanairova baza u Zadru stoga će sredinom lipnja povećati svoju flotu na ukupno 3 bazna zrakoplova, a ova investicija od oko 300 milijuna američkih dolara podržat će otvaranje 90 dobro plaćenih radnih mjesta u zrakoplovstvu te indirektno potaknuti otvaranje 700 radnih mjesta u Zadru.

Ryanairov ljetni red letenja u Zadru donosi:

·        3 bazna zrakoplova

·        $300m američkih dolara investiciju u Zadar

·        46 novih linija ukupno, uključujući 13 novih linija prema uzbudljivim europskim odredištima Bordeaux, Helsinki, Sofia i Torino.

·        Gotovo 120 tjednih letova

·        800 radnih mjesta

Očekujući iznimno dobru ljetnu popunjenost iz/za Zadar Ryanair će ovoga ljeta imati 120 tjednih operacija što je za čak 65 više u odnosu na predpandemijsku 2019. godinu, a sve kako bi smo ostvarili toliko željene turističke dolaske u Zadar izgubljene u protekla dva ljeta. Našim zadarskim korisnicima također nudimo iznimno brojne destinacije do europskih top odredišta u Italiji, Njemačkoj i Francuskoj po najpovoljnijim cijenama od samo 159 kn u jednome smjeru za putovanja do kraja listopada 2022.godine i to dostupne samo na internetskoj stranici www.ryanair.com

Olga Pawlonka, voditeljica Ryanairovog odjela marketinga i prodaje za jugoistočnu Europu je rekla:

“Ryanair, europska i hrvatska zrakoplovna kompanija broj 1, slavi 15. obljetnicu djelovanja u Zadru i  s oduševljenjem pokreće 6 novih linija. U najvećem ljetnom redu letenja prema Zadru u kojem nudimo gotovo 120 tjednih operacija prema 46 europskih odredišta, uključujući 6 novih uzbudljivih destinacija među kojima su Bordeaux, Helsinki, Sofia i Torin.

Kako bismo omogućili našim korisnicima i posjetiteljima iz/za Zadar da rezerviraju svoje karte za ljetni odmor po najpovoljnijim cijenama objavljujemo rasprodaju sjedala po cijenama od samo 159 kn u jednom smjeru za putovanja do kraja listopada 2022. Karte se mogu kupiti do četvrtka, 2.lipnja. Kako ne biste propustili ovu priliku, požurite rezervirati svoje karte po najpovoljnijim cijenama na www.ryanair.com ”

Tomislav Žepina, rukovoditelj Sektora komercijale Zračne luke Zadar je rekao:

“Treći bazni zrakoplov Ryanaira, 46 linija i najvjerojatnije ponovno obaranje rekordnog prometa iz 2019.godine dokaz su našeg dobrog rada tijekom proteklih godina. 15 godina uspješne suradnje s Ryanairom rezultiralo je iznimnim postignućima koje smo postigli zajedno. Veliki planovi i projekti koji nas očekuju u sljedećim godinama ne bi se ostvarili bez uspješne suradnje s našim najvažnijim partnerom Ryanairom kojem zahvaljujemo na povjerenju”


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...