Zadranka Vanja Tokić u Kopru osvojila titulu – PRO WORLD CHAMPION-a!

Vanja Tokić osvojila je titulu PRO WORLD CHAMPION-a nastupajući u PRO SHOW natjecanju u kategoriji PRO MODELA te u ukupnom poretku treće mjesto i brončanu medalju te titulu BRONČANOG PRO WORLD MODELA. Svjetsko prvenstvo održano je ovoga vikenda u Kopru, u Sloveniji. Našoj super ženi je ovo 5. profesionalna medalja u samo godinu i pol dana.

“Presretna sam ostvarenim rezultatima, ponosna i zahvalna na ogromnoj podršci. U ovako kratkom vremenu upisati petu titulu PRO CHAMPIONA svijeta je najveća nagrada za rad i trud , a još k tome biti na postolju i biti brončana je neopisivo. Sad planiram odmoriti, nastavit ću s treninzima, ali ne tako intenzivno. Kad se dojmovi slegnu napravit ćemo za dalje plan.

Zahvalila bih Gradu Zadru, Zadarskoj županiji, Avia Rent a Caru, kozmetičkom salonu Deep blue na ukazanom povjerenju i mojim pokroviteljima. Mom ocu i treneru Zoranu Tokiću, mojoj obitelji i svima vama koji ste na bilo koji način pomogli .”- rekla je Vanja dodajući još jednom kako je sretna da se upravo u Zadru body building sve više popularizira te da se kroz zadnjih nekoliko godina zahvaljujući medijima ovaj sport prikazuje onakvim kakav on uistinu jest, zdrav način života:

“Da biste postigli rezultate u ovom sportu morate biti itekako disciplinirani, posloženi u glavi, spremni na odricanja i teške trenutke. No, kada vidite da sav taj trud ima itekakve rezultate i da to drugi prepoznaju, vrlo brzo zaboravite kroz što ste sve morali proći da bi do tog uspjeha došli”, ističe ponosna i zadovoljna Vanja Tokić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...