Žilavec demantira Rubešine izjave o klubu: “Je li on nas ovo svih pravi budalama?”

KK Zadar proslijedio je službeno očitovanje aktualnog direktora Košarkaškog kluba Zadar Željka Žilavca na izjave Predsjednika Nadzornog odbora KK Zadar Ante Rubeše iz Zadarskog lista 3. lipnja (danas).

Prisjetimo se, riječ je o sljedećim navodima:

„Sezonu se u jednom trenutku pokušalo pokazati turbulentnijom nego je ona zaista bila. Uvjeren sam u snagu i kvalitetu naše momčadi te joj dajem punu podršku, ne samo u svoje ime, već i u ime čitavog Nadzornog odbora. Želimo im čestitati na svemu što su do sada napravili. Sam ulaz u finale je hvalevrijedan, a ako se on nadogradi i naslovom prvaka Hrvatske, bit će to „točka na i“ lijepe sportske priče. Svakako navijamo za to, ali prije svega ne želimo nikome ostati dužni te želimo osigurati da svi budu sigurni da će dobiti ono za što smo se obvezali. Tu smo u potpunosti na strani igrača“, kazao je tom prilikom Rubeša.

Aktualni direktor kluba KK Zadar gospodin Željko Žilavec izjavio je sljedeće:

„Moram reagirati na ovaj članak jer me duboko razočarala izjava gospodina Ante Rubeše kao profesionalca, ali i građanina grada Zadra. Ne mogu se oteti dojmu da je ovo naručeni PR članak za gospodina Rubešu u kojem se sada pokušava zaboraviti i „pod tepih staviti“ kaos koji su ostavili iza sebe. U članku se vješto pokušava umanjiti napravljenu štetu klubu riječima „sezonu se u jednom trenutku pokušalo pokazati turbulentnijom nego je ona zaista bila.“

Molim?!

Krim-policija je ušla u KK Zadar i svi mediji su pisali o tome. Pa ja sam sam bio na rukovodećoj poziciji četiri mjeseca bez sportskog direktora i voditelja marketinga. Sam sam bio tu. Klubu su dali „trisku“ u iznosu od pola milijuna kuna u obliku „penala“. Gospodin Rubeša je ideju o kreditu skinuo sa točke dnevnog i sada istu tu točku vraća nazad. Igrače je ostavio na cjedilu, a sada se vraća slavodobitno u stilu Julije Cezara i kaže „bit će to točka na i lijepe sportske priče“.

Je li on nas ovo svih pravi budalama?

Zašto se gospodin Rubeša minimalno, barem, ljudski, nije očitovao na lažne navode vezano za DORH o meni i klubu u koji je sada ušao? Zar on nije Gradski vijećnik? Ili ima drugačiji medijski tretman?

Kako je moguće sada samo tek tako preskočiti cijelo poglavlje i dopustiti da se ovako zbuni javnost? Ne znam, ja sam sada samo zbunjeni građanin, što je ovo?

Ovaj ulazak u finalnu seriju samo i jedno su rezultat rada i međusobnog povjerenja između igrača na prvom mjestu te Uprave i sportskog direktora i administrativnog osoblja kluba koji su u ovom kaosu napravili sve, baš sve, da se vratimo elitu natjecanja HT Premijer lige.“, zaključio je Žilavec.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...