Član filmske ekipe ubijen na setu serije Zakon i red prije početka snimanja

Johnny Pizarro, član ekipe televizijske serije Zakon i red: Organizirani zločin ubijen je iz vatrenog oružja na mjestu snimanja serije u New Yorku, potvrdila je policija za američke medije.

31-godišnji Johnny je pronađen u utorak oko 5.15 sati ujutro po lokalnom vremenu u stambenoj ulici u Brooklynu prije nego je trebalo početi snimanje serije. Zadobio je višestruke rane od vatrenog oružja u predjelu glave i vrata.

Za vrijeme pucnjave nije bilo snimanja

Prevezen je u bolnicu gdje je proglašen mrtvim, kaže policija koja je provodila istragu. Informacije o osumnjičenima, kao i sam motiv ubojstva, još su nepoznati, no navodno je napadač prišao vozilu u kojem je bio Johnny i pucao je u njega.

Na snimkama lokalnih vijesti nakon incidenta, policajci na mjestu zločina viđeni su kako fotografiraju unutrašnjost crvene Honde Civic s otvorenim suvozačevim vratima.

Prema glasnogovorniku televizijske mreže NBC, za vrijeme pucnjave nije bilo snimanja te su potvrdili da je ubijeni član njihove ekipe. Radio je kao asistent produkcije u vezi parkiranja na setu. Njegov posao bio je osigurati da ulica bude slobodna kako bi se vozila povezana sa snimanjem serije mogla pakirati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...