Croatia Airlines uvela veliku novost koja bi putnicima mogla donijeti veliku uštedu

Hvalevrijedan iskorak avioprijevoznika koji ovim potezom prati novitete u planiranju putovanja i odabira aviokarata za putnike, ovu opciju već nudi niz drugih legacy prijevoznika.

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik, Croatia Airlines, uvela je novitet na svojoj službenoj web stranici, koja je redizajn doživjela u posljednjih nekoliko mjeseci. Od sada je na stranici Croatia Airlinesa moguće odabrati odredište, usporediti cijene i kupiti najpovoljniju kartu.

Croatia Airlines od 07. srpnja, nudi Best prices kalendar kako bi putnici lakše pronašli najjeftinije letove za svoje željeno odredište. Hvalevrijedan iskorak avioprijevoznika koji ovim potezom prati novitete u planiranju putovanja i odabira aviokarata za putnike, ovu opciju već nudi niz drugih legacy prijevoznika.

Best prices kalendar pronaći ćete u sklopu naše tražilice letova, a evo i kako se njime koristiti:

  • Odaberite polazište i odredište,
  • Odaberite povratni let,
  • Prilikom odabira datuma unutar kalendara potrebno je kliknuti na tab BEST PRICES kako bi se prikazale cijene svih raspoloživih letova,
  • Klikom na + ili – odaberite željeno trajanje putovanja (max. 31 dan),
  • S lijeve strane BEST PRICES kalendara nalazi se prikaz cijena po mjesecima, a crvenom trakom označen je mjesec tijekom kojega je pronađena najniža raspoloživa cijena. Navigirajte kroz nadolazeće mjesece uz pomoć strelica s lijeve i desne strane stupaca,
  • Klikom na određeni mjesec, s desne strane BEST PRICES kalendara pojavit će se prikaz cijena po danima. Odaberite željeni datum polaska, a datum povratka automatski će se odrediti na temelju već odabranog trajanja putovanja,
  • Nakon što ste pronašli odgovarajuću cijenu leta kliknite na crveni gumb “Primijeni”, a potom na “Traži” kako biste kupili svoju aviokartu.

Putnicima je na ovaj način olakšano traženje povoljnijih karata, osobito onima koji su fleksibilni prilikom izbora samih datuma putovanja. Navedena opcija moguća je trenutno samo kod povratnih putovanja, pa je izrazito bitno odabrati povratno putovanje prilikom traženja povoljnih karata, a opcija je aktivna kod pretrage i domaćih i međunarodnih linija na kojima prometuje Croatia Airlines.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...