HRT u Dnevniku umjesto svoje novinarke potpisao RTL-ovu

HRT je krivo potpisao svoju novinarku u Dnevniku i zamijenio je s kolegicom iz konkurentske kuće.

Reporterka Matea Dominiković u nedjelju se javljala s naplatnih kućica Lučko, a ispod je stajalo ime – Matea Damjanović. Damjanović je inače novinarka RTL-a.

Inače, ovo je “prava” Matea Damjanović.

Dominiković na HRT stigla s Une

Matea Dominiković je u listopadu prošle godine s N1 otišla na Unu TV, no to je bilo kratkog vijeka pa je nešto više od pola godine kasnije već promijenila posao. Na N1 je radila četiri godine, a prije toga bila je dio redakcije RTL-a.

Mateu mnogi pamte po okršajima s Milanom Bandićem. 2019. godine mu je na konferenciji za novinare postavila niz pitanja o GUP-u i drugim temama, a on joj je odgovorio: “Da vi znate kako vi mene rajcate.” Inače, 2018. godine šuškalo se o njenoj vezi s Jankom Popovićem-Volarićem koja nije potrajala, piše Index.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...