Kadiji novi mandat od četiri godine: “Četvrta smo destinacija u hrvatskom turizmu, nastavljamo raditi unatoč globalnim izazovima”

U Zadru je održana 17. sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Zadarske županije koju je vodio predsjednik, župan Božidar Longin, a na kojoj su članovi vijeća usvojili odluku o imenovanju Mihaele Kadija direktoricom Turističke zajednice Zadarske županije na mandat od četiri godine.

Povodom imenovanja direktorica Mihaela Kadija je izjavila:

„Želim se zahvaliti svim članovima Turističkog vijeća Turističke zajednice Zadarske županije na čelu s Predsjednikom i Županom, Longinom, na ukazanom povjerenju za iduće četiri godine obnašanja dužnosti direktorice Turističke zajednice Zadarske županije. Tu dužnost obnašam od 2014. godine i svakako sam zahvalna i ponosna što ću i nadalje imati priliku raditi na dobrobiti turizma Zadarske županije, destinacije koja u hrvatskom turizmu drži čvrsto četvrto mjesto i trajno raste. U proteklom smo razdoblju zajedničkim radom ostvarivali sjajne turističke rezultate čak i u kriznim uvjetima koje je prouzročila pandemija, a nastavljamo i danas unatoč globalnim izazovima. Zajedno sa suradnicima i cijelim turističkim sektorom nastavit ću motivirano i predano raditi na promidžbi i prosperitetu Zadarske županije. Fokus će u predstojećem razdoblju, uz prioritetno promidžbu i komunikaciju, biti na istraživanju i strateškom planiranju, poticanju profesionalizacije malih iznajmljivača, razvoju turizma na područjima posebnih izazova, daljnjem razvoju proizvoda i jačanju „premium“ ponude odnosno podizanju kvalitete turističkih usluga.“

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...