Nakon naših upita, hitno intervenirali komunalci! Dujela: “Angažirat ćemo ugovorenog izvođača grada Zadra kako bi isto promptno uklonili s javne površine”

Nakon što nas je čitateljica u tekstu kojeg smo objavili jučer, upozorila kako su u Gaženici ostavljeni ostaci životinjskog porijekla, a čije fotografije možete vidjeti u istom tekstu (uz napomenu kako su uznemirujuće), promptno su reagirale sve karike koje su za to i nadležne.

Osim što će PU zadarska istražiti cijeli slučaj, o istome smo upoznali i nadležni Državni inspektorat koji je cijeli slučaj delegirao i stvarno nadležnom Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša.

Nedugo nakon našeg dopisa prema istome, što je uistinu za svaku pohvalu, odgovor smo zaprimili u večernjim satima, dakle debelo izvan radnog vremena, od samog pročelnika UO za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša, Robertina Dujele, koji nas je obavijesti kako je;

Komunalno redarstvo upravo obavilo izvid (fotografije u privitku) na lokaciji i u okviru svoje nadležnosti “sakupljanje i propisno zbrinjavanje lešina životinja i ostalih nusproizvoda s javnih površina” angažirat će putem UO za socijalnu skrb i zdravstvo ugovorenog izvođača grada Zadra, kako bi isto promptno uklonili s javne površine, navodi Dujela.

Uistinu je lijepo vidjeti kako sustav funkcionira. Posebice onda kada je zaštita okoliša u pitanju.

Dakako, ako i vi imate kakav problem koji vam možemo pomoći riješiti, dojaviti ga možete putem emaila [email protected] ili besplatnim pozivom na broj 0800-9720.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...