STRAŠAN ZLOČIN U SELINAMA Psihički bolestan sin ubio oca, pokušao i majku ali nije uspio pa je teško ozlijedio!

Sinoć, 24. srpnja oko 21 sati, policija je zaprimila dojavu da se na području Selina, u obiteljskoj kući nalazi mrtvo tijelo muškarca te da je jedna ženska osoba ozlijeđena.

Odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici su izašli na mjesto događaja gdje su pronašli mrtvo tijelo muške osobe dok je ozlijeđenoj ženskoj osobi pružena liječnička pomoć te se nalazi izvan životne opasnosti.

U službenim prostorijama policije nalazi se muška osoba koja s dovodi u svezu s navedenim događajem te je u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom u Zadru u tijeku kriminalističko istraživanje, kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja, priopćeno je iz PU zadarske.

Nadalje se neslužbeno doznaje kako je privedeni muškarac ubio oca a isto je pokušao učiniti i majki, no nije uspio već je njoj nanio teške tjelesne ozljede.

Prema nekim neslužbenim informacijama koje se mogu čuti u krugu mjesta događaja, počinitelj ovog zlodjela navodno se godinama bori s psihičkim problemima, no do sada se navodno nije liječio niti je primao ikakvu pomoć.

Također se neslužbeno barata s informacijama kako socijalna služba pa ni policija do sada nisu imali doticaja s ovom obiteljima po nikakvim prijavama.

Informacija o obiteljskim odnosima sudionika ove tragične priče nije potvrđena od strane PU zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...