Agrrarizam na Anteni: Ugostili smo Ivanu Smolić, vlasnicu Pebble Art with Heart galerije

Novi izdanje emisije Agrrarizam, koju radimo u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije, donosi još jednu lijepu priču o ženama poduzetnicama.

Naime, današnja gošća je Ivana Smolić, vlasnica male galerije Pebble Art with Heart, s kojom pričamo o njenoj odluci da, nakon niza godina provedenih u medijima i telekomunikacijama, krene u samostalne poduzetničke vode.

Ivana izrađuje neobične rukotvorine od oblutaka i ostalih prirodnih materijala, a svojim rukama stvara prekrasne poklone, uspomene i suvenire s mediteranskim štihom.

Galerija je smještena na Voštarnici, u Ulici bana Josipa Jelačića, a sve njezine radove možete pogledati i na društvenim mrežama.

Ako ste propustili poslušati emisiju, možete to učiniti nešto niže…

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...