Glazbeni studio Libreto upisuje članove za novu školsku godinu, donosimo načine prijave

Nakon vrlo aktivnog i dinamičnog ljeta tijekom kojega su pjevači solisti (mlađa postava) te članice Dječjeg zbora LIBRETIĆI odnijeli čak 14 vrijednih nagrada na brojnim dječjim festivalima, u Zadru i izvan njega (3. Golden voice, Teen fest Korenica, Dječji festival u Otoku, Vir fest, Stankovci fest..), a nastupili su i na Izboru za Miss Zadarske županije (solisti) te u Biogradu (zbor i solisti), GLAZBENI STUDIO LIBRETO otvara svoja vrata svoj zainteresiranoj veseloj, raspjevanoj i rasplesanoj djeci i mladima da im se pridruže u radu u narednoj školskoj godini. Također, Dječjem zboru LIBRETIĆI su izašli spotovi za 2 nove autorske pjesme, u produkciji Croatia filma za program Dječje tv, a one se zovu U SRCU SVOM i LJUBAV JE ČUDO.

Na koji se način i vi možete pridružiti velikoj LIBRETO glazbeno – scenskoj obitelji?

Upišite se na jedan od sljedećih ponuđenih programa, a oni su:

  • Dječji zbor LIBRETIĆI (5 – 9. god.)
  • Teen skupina LIBRETO (10. – 14. god.)
  • pjevači solisti (tinejdžeri i stariji, bez gornje dobne granice)

Svakako osigurajte svoje mjesto na vrijeme jer je broj djece u svakoj skupini/programu ograničen poradi što veće kvalitete rada te što individualnijeg pristupa svakom polazniku.

Prijaviti se možete sa svojim elementarnim podacima (ime, prezime, dob djeteta, škola koju pohađa te snimka jedne odabrane pjesme koju izvodi u svom domu, a dovoljno je izvesti samo kiticu i refren pjesme, po želji možete i cijelu) na broj 0919347160 (preko aplikacije WhatsApp) ili na sljedeću mail adresu: [email protected], zaključno do 29.8., kada prijave službeno završavaju.
U povratnoj ćete poruci/mailu dobiti sve potrebne informacije za upis u određeni program te raspored sati, a LIBRETO s radom započinje 5. rujna.
Također ste uvijek slobodni nazvati navedeni broj mobitela za bilo koju informaciju, upit i slično.

Dječji zbor Libretići je višestruko nagrađivani dječji zbor, djeluje na način da se kod djece, primarno kroz igru i zabavu, stvaraju i uče dobre pjevačke navike te se upoznaje s vokalnom higijenom, radi se na pravilnom disanju, postavi tona, dobroj dikciji itd., rade se jednostavne plesne koreografije, a sve to kroz izvođenje ponajviše autorskih pjesama, pisanih isključivo za njih od strane svojih mentora (Begović/Habuš), koje se kasnije snimaju u tonskom studiju, za koje se rade pripadajući video spotovi, te djeca općenito aktivno sudjeluju u kulturnom životu svoga Grada na način da imaju brojne nastupe, samostalne, kao i gostovanja, u brojnim prigodama, a mnoge do sada izdane pjesme LIBRETIĆA možete poslušati na YT kanalu Dječje televizije, kao i na vlastitom YT kanalu GLAZBENI STUDIO LIBRETO (video spotovi u vlastitoj produkciji, Marin Ćuto, Studio Krš).
Također, LIBRETIĆI putuju na razna gostovanja.

TEEN skupina LIBRETO radi gotovo po istom modelu kao i Dječji zbor LIBRETIĆI, samo što se za njih piše nešto teži pjevački repertoar, više se pridaje važnosti solistima koji se osobito ističu svojim talentom, radom i zalaganjem, te će oni sudjelovati i na radionicama glazbenog višeglasja, kao i učiti pjevati back vokale te raditi obrade/covere nekih popularnih pop pjesama te pjesama ostalih kvalitetnih glazbenih žanrova.
Teen skupina će također puno vremena provesti u studiju snimajući, kao i nastupajući i putujući, te će često i u mnogim prigodama javno prezentirati svoj rad.

PJEVAČI SOLISTI – s njima se radi individualno ili u jako malim grupama, a uči se, prije svega, pravilnom disanju i postavi tona/funkciji dijafragme, osnovnim akustičkim pojmovima, ulozi rezonantnih pristora pri pjevanju, pravilnoj dikciji i artikulaciji, ulozi mimike lica i gestikulacije pri izvedbi pjesama, emotivnom uživljaju, analizi teksta pjesme itd.
Radi se na modernom, ali kvalitetnom pop, rock, soul, funky i inom repertoaru, a pjeva se a cappella, uz pratnju jednoga instrumenta (korepeticija) ili na matrice.
Pjevači solisti često borave u studiju, snimaju odabrane covere, kao i videa za iste pjesme (primjere možete pronaći na YT kanalu GLAZBENOG STUDIJA LIBRETO, Marin Ćuto, Studio Krš), imaju brojne nastupe te sudjeluju na mnogim festivalima, natjecanjima, kao i dodatnim dramskim i plesnim radionicama te radionicama višeglasnoga pjevanja sa stručnim suradnicima Glazbenog studija LIBRETO.

Veselimo se svim novim licima koja će nam se pridružiti u budućnosti te smo veoma sretni što ćemo još mnogoj djeci i mladima uvelike obogatiti i uljepšati djetinjstvo i odrastanje jer je LIBRETO za sve svoje polaznike uvijek bio, osim stjecanja određenih znanja i kompetencija – njihov drugi dom, i uvijek ćemo se truditi da nam ta ideja ostane nit i misao vodilja, u svim budućim projektima.

Mentori svih programa: Ivana Begović i Dinko Habuš, uz goste, partnere i stručne suradnike (studijsko snimanje, gluma, scenski izraz, ples, pjevanje/višeglasje), navode u svom dopisu iz Libreta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...