OPREZ, MOGUĆNOST STRUJNOG UDARA! Natpis je to koji bi trebao stajati na ulazu na parking zadarske Poliklinike, odgovorni upoznati sa svime!

Već mjesec i više dana, kako nam javlja čitatelj, rampa za ulazak na parkiralište zadarske Poliklinike – trese građane!

Ne mislimo pritom na fizičku radnju zlostavljanja trešnjom, već na grčenje mišića izazvano strujnim udarom.

Pitate se o čemu govorimo – najbolje je to objasnio naš čitatelj (podaci poznati redakciji) u njegova dva ‘susreta’ s rampom zadarske Poliklinike.

“Prije, otprilike mjesec i pol zbog nekih pretraga, automobilom sam krenuo na parkiralište Poliklinike. Rampa spuštena, pritisnem dugme za uzeti karticu, koja se nalazi na visini da je jedva iz automobila možete dohvatiti, kartica iziđe, pokušam je izvući, pri čemu osjetim strujni udar, nesvjesno odustanem, probam ponovno, ono isto. Treći puta pripazim da ne diram metalni dio kod kartice i jedva je izvučem. Dođem na ulaz, pitam tamo jednu sestru koja dežura, da li se još netko žalio da ga drma struja na rampi ? Ona mi reče da su upravo tu majstori koji  ispituju o čemu se radi”, piše nam čitatelj.

Pomislili bi da je tu priči kraj. Ipak, dogodilo se, kako kaže, to prije mjesec i pol dana. No…

“Jučer, dakle mjesec i pol dana nakon ovog prvog posjeta, dolazim autom, kad ono ista situacija. Dolazim na ulaz, tamo jedan zaštitar i jedna sestra koja dežura na ulazu. Pitam da li se još netko žalio da ga drma struja na rampi i kako to da to nitko nije otklonio u mjesec i pol dana, od kada ja znam za taj slučaj. Oni mi rekoše da im to mnogi govore, ali da majstori nisu uspjeli to otkloniti”, kazuje nam.

Dakle, pitamo se, evo, i u naše ali i ime ovog čitatelja i svih onih koje je u posljednjih mjeseci ova rampa ‘drmnula’ – do kada?!

Žalosno je da ovakva priča uopće traži neki komentar, posebice ako se dogode i možebitno značajnije ozlijede električnim izbojem, za što, evidentno, nitko ne može garantirati da se neće dogoditi.

Mi se samo pitamo – dolaze li ljudi u Polikliniku zatražiti liječničku pomoć za postojeće probleme, ili usputno moraju zaraditi i možebitne opekline ili ostale posljedice nastale od možebitnog strujnog udara.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...