Parkira domaći pa što ne bi i stranac, a kazne izbjegavaju zbog povećanog angažmana službi na drugim stranama

Domaći, strani, domaći, domaći, strani, strani… tako bi se mogli posložiti automobili koje svakodnevno možete zateći na Obali kneza Trpimira.

Naravno, ne brojeći protočnost prometa, već vozila koja su tu – parkirana.

Bilo da su u obližnjim kafićima ili na plažama, bez imalo razmišljanja mnogi Zadrani, ali i stranci, koji se povode za domaćim primjerom, ostavljaju svoje limene ljubimce u debelom prekršaju.

Za prekršaje iz ove domene, kako nam govore iz PU zadarske, nadležni su i oni i komunalno gospodarstvo. No, nažalost, zbog broja intervencija i povećane aktivnosti u proteklim danima i tjednima, sankcioniranje svakog krivog parkiranja jednostavno nije moguće.

No, iz PU zadarske ne bježe od odgovornosti. Dapače, pozivaju sve građane da ako vide ovakve slučajeve, posebice ovakvog doslovnog parkiranja po skoro cijeloj površini kolničkog traka, da ih svakako nazovu na 192 kako bi slobodne ekipe izašle na teren.

Važno je, zapravo, i za napomenuti kako je ovaj dio dionice Obale kneza Trpimira dvosmjeran, a ne jednosmjeran kako većina lokalaca misli.

Svakako, pozivamo na dodatan oprez i građansku odgovornost.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...