Cestitka_Uskrs

Pješaci, majke s djecom, invalidi, sigurnost prometa ili nešto treće – sve je to nevažno u usporedbi s janjetinom i svinjetinom?!

Svi znamo da smo poprilično nervozni i ljuti kad smo gladni. Neki od nas manje neki više, ali svi smo na nekom rubu kad je glad u pitanju.

Vjerujemo da je to isprika za ovakvo ponašanje svih kupaca koji s jednom jedinom mišlju – hrana, parkiraju nepropisno ispred ove popularne pečenjare u našem gradu.

Ne samo da parkiraju nepropisno, već svojim parkiranjem onemogućavaju druge sudionike u prometu, i to one dvonožne, da se normalno kreću površinom koja je, zapravo, namijenjena njima a ne vozilima.

I tako je već danima, povremeno u većim količinama, posebice na blagdane, kada se svi nekako zažele pečenog s ražnja.

Ustanovili smo ranije da se kod prisutnosti gladi svi nekako rastanemo s razumom, no pritom svakako ne bi trebali drugima zagorčavati život.

I to ne samo zagorčavati, već možebitno i dovoditi u opasnost. Svi, naime, znamo da se Jadranskom magistralom i ne vozi baš 30 na sat.

Dakle, ekipa, kod sljedećeg odlaska po meso, parkirajte tako da i drugima omogućite da žive bez psovanja vaših majki ili ostalih osoba na njihovom spisku.

Da ne govorimo o konkretnom problemu prometa i uključenja natrag u isti, posebice s nižih lokacija kada od cijelog niza parkiranih vozila to postaje popriličan sigurnosni problem.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...