Neradni je dan u našoj zemlji, pa pogledajte kako danas možete obaviti dnevnu kupovinu

Sutra je u našoj zemlji neradni dan. Naime, slavi se blagdan Velike Gospe.

Još vam jednom, zato, donosimo raspored radnih vremena trgovina i trgovačkih centara.

Dakako, osim tog rasporeda, na ovoj poveznici možete provjeriti i koja je stomatološka ordinacija dežurna. Ako vam slučajno zatreba.

Konzumove trgovine pretežno će radi prema posebnom radnom vremenu, uglavnom do 13 sati. No radno vrijeme vama najbliže trgovine Konzuma 15. kolovoza pogledajte ovdje.

 

Lidlovi dućani će raditi skraćeno, od 8 do 14 ili 18 sati, osim onih dućana na obali i u Zagrebu koji će raditi od 8 do 20 ili 21 sat. Kako će raditi Lidl u vašem mjestu, provjerite ovdje.

 

Gotovo sve Sparove trgovine rade na Veliku gospu no neke skraćeno; neke od 7 do 14, a neke od 7 do 22 sata. Točan raspored provjerite ovdje.

 

Radno vrijeme Plodina razlikuje se od lokacije do lokacije, a kako će raditi vaša kvartovska trgovina, provjerite ovdje.

 

Radno vrijeme prodavaonica Kauflanda bit će uglavnom redovno od 7 do 21 sat, no za svoj grad/mjesto radno vrijeme Kauflanda možete provjeriti ovdje.

 

Tommy trgovine radit će šaroliko, a njihovo radno vrijeme možete provjeriti ovdje.

 

Studenac prodavaonice radit će prema prilagođenom radnom vremenu. Popis trgovina Studenca i njihovo radno vrijeme pronađite ovdje.

 

O radnom vremenu svake pojedinačne poslovnice informirajte se ovdje.

 

Trgovine dm-a na Veliku gospu bit će zatvorene osim onih dućana koji se nalaze u većim trgovačkim centrima. O radnom vremenu svake pojedinačne prodavaonice možete se informirati putem dm-ove internetske stranice.

 

Prodajni saloni Emmezete u ponedjeljak neće raditi.

 

Sve trgovine Lesnine bit će zatvorene 15. kolovoza.

 

Sve trgovine lanca JYSK u ponedjeljak su zatvorene.

 

Trgovački lanac Pevex u ponedjeljak 15. kolovoza neće raditi.

 

Prodajni centri Bauhausa bit će zatvoreni 15. kolovoza.

 

Supernova je u ponedjeljak zatvorena.

 

Evo kako će za Veliku Gospu raditi City galerija;

Trgovine ne rade, to to se ne odnosi se na tržnicu koji radi prema utvrđenom tržnom redu, ugostitelje, multiplex Cinestar, Gyms4You, te dio naših trgovina kako slijedi:

Supermarket SPAR radi po sljedećem rasporedu: 07:00-18:00 sati.

Müller radi po sljedećem rasporedu: 15. kolovoza – radno vrijeme 08:00-18:00 sati.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...