Predsjednica Kosova dodijelila titulu ambasadorice Dui Lipi: “Dobro došla kući”

Dua Lipa postala je počasna ambasadorica Kosova. Titulu joj je dodijelila predsjednica Vjosa Osmani.

Danas sam Dui Lipi dodijelila titulu počasne ambasadorice Republike Kosovo jer ona nastavlja odavati počast našoj zemlji na svakom svom nastupu. Zahvalila sam joj u ime svih građana Republike Kosovo za sve što je učinila i nastavlja činiti da se naš glas čuje širom svijeta, poručila je Osmani na Facebooku uz fotografije s ceremonije na kojoj su bili i roditelji slavne pjevačice.

Danas, zbog Due i njene obitelji, ne postoji nitko tko ne zna za Kosovo, dodala je i naglasila da je Kosovo trenutno, zbog festivala Sunny Hill, “centar svjetske kulture”.

Hvala, Dua, i dobro došla kući, poručila je još Osmani.

“Čast mi je…”

Titulom ambasadorice pohvalila se i pjevačica na svojim profilima na društvenim mrežama.

Čast mi je i privilegija moći predstavljati svoju zemlju u cijelom svijetu i nastaviti raditi na globalnoj razini da se napravi razlika. Mladi Kosova zaslužuju pravo na liberalizaciju viznog režima, slobodu putovanja i velike snove, poručila je Dua.

Njenu objavu lajkala su brojna poznata imena, među kojima su i Donatella Versace te Yolanda Hadid, koje su se oglasile i u komentarima.

Inače, Dua Lipa, koja od djetinjstva živi u Velikoj Britaniji, redovito ističe povezanost s Kosovom, rodnom zemljom nje i njenih roditelja, javio je Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...