Srbin ubio Crnogorca ispred Noe; Gligora: “Razmirice nisu započele unutar kluba. Postoje kamere, puno se ulaže u sigurnost”

Jutros oko 6 sati policija je zaprimila dojavu kako je u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. Nesretni muškarac koji je upucan ispred kluba Noa preminuo je na putu do bolnice. Navodno je riječ o Crnogorcu kojeg je ubio Srbin.

Načelnik Kolana, Šime Gligora, neslužbeno je doznao kako se sukob nije dogodio nakon razmirica unutar samog prostora popularnog kluba, na koji se sada baca ružna slika.

Ovaj slučaj, neslužbeno, nije iniciran razmiricama unutar kluba, dogodio se ispred, no treba pričekati službene informacije iz policije. Osobno znam da klub ima sigurnosne kamere i zaštitare te vodi brigu o sigurnosti gostiju. Ovog proljeća, kada smo organizirali konferenciju za medije na temu “Sigurnost i turizam”, i sami su bili pokrovitelji, kaže nam načelnik kojeg smo upitali pribojava li se da ovakve vijesti koje iz njegove općine dospijevaju u ne samo hrvatske, već i svjetske medije, štete ugledu turističkog sektora na njihovom području.

Mala smo općina, imate mjesto Kolan, Mandre i Kolanjski Gajac. Kod nas u većini borave obiteljski gosti koji ne konzumiraju cjelonoćnu zabavu, a u sigurnost ulažemo puno. U Kolanu postoje sigurnosne kamere na ulazu u mjesto, u Mandrama, koje broji najviše gostiju, imamo dežurstvo zaštitarske službe. Ovo što se događa, događa se na području Katarelca koje se naslanja na Zrće. No, znam kako se i tamo ulažu veliki napori oko održavanja sigurnosti, kaže nam Gligora.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...