Trgovački lanac nudi posao iz snova: Kušač pive dobivat će ga na kućnu adresu i recenzirati

Malo je stvari na ovom svijetu bolje od piva – ali jedino bolje od piva jest besplatno pivo.

A zamislite još da vam besplatno šalju pivo na vašu kućnu adresu i da vam u opisu posla stoji “službeni kušač piva”. Upravo to radi i njemački supermarket Aldi – šalje vam pivo na kućnu adresu, vi ga degustirate i kažete im kako vam se čini.

Uspješni kušač bit će od velike pomoći prilikom “’usmjeravanja i informiranja proizvođača prije donošenja ključnih odluka”.

Dakle, koga Aldi traži i kako se možete prijaviti?

Iz supermarketa kažu: “Jedinstveni posao zahtijevat će od kušača strast za pivom i kriglama entuzijazma, jer će se od njih tražiti povratne informacije o cijelom asortimanu.Od glatkih craft aleova do osvježavajućih IPI, Aldijev službeni kušač piva dobit će deset različitih proizvoda na recenziju. Kako biste postali naš službeni kušač, na službenu mail adresu pošaljite nam poruku zašto bismo baš vas trebali izabrati za ovu ulogu te koje vam je i inače omiljeno pivo te zašto baš to”.

U prijavi ćete, osim spomenutog, morati navesti svoje puno ime i dokazati svoju dob (preslika putovnice ili vozačke dozvole).

Nažalost, posao vam neće biti plaćen pa je najbolje da ovaj “dodatni posao” radite u kasne noćne sate.

“Za ljubitelje piva ovo je ultimativna prilika. Sretno svim kandidatima”, izjavila je Julie Ashfield, direktorica nabave.

Prijave su otvorene do petka, 29. kolovoza, posjeća Net.hr.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...