Nije skrivena kamera: U Šibeniku uhvaćeni u krađi sata pa opljačkali i policajca koji ih je uhvatio

U policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom i 40-godišnjakom osumnjičenima da su počinili tešku krađu na drzak način na štetu 78-godišnjaka i 46-godišnjaka te napad na službenu osobu na štetu 46-godišnjaka.

Policija je objavila što se dogodilo, piše Index.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem od 16. kolovoza utvrđeno je kako su osumnjičeni u jutarnjim satima u Šibeniku od strane policijskog službenika zatečeni u krađi sata u trgovini od 78-godišnjaka, a kad im se predstavio kao policajac 37-godišnjak ga je tjelesno napao i dok ga je policijski službenik svladao 40-godišnjak je iskoristio situaciju i otuđio policijskom službeniku osobne predmete koji su mu ispali dok je postupao”, piše policija.

“U postupanju je policijski službenik lakše ozlijeđen. Naknadno je kod 40-godišnjaka pronađeno 1.35 grama droge kokain kao i da mu je osobna iskaznica oštećena (prelomljena) zbog čega će protiv njega biti podnesen Optužni prijedlog.

Također je utvrđeno kako je za 37-godišnjakom raspisana tjeralica zbog izdržavanja kazne zatvora (ranije osuđen) te je predan u Zatvor u Zagrebu dok je 40-godišnjak uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske”, piše policija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...