Čeh s 2,50 promila radio nered po hotelu u Biogradu, fizički nasrnuo na dva maloljetnika i djelatnika koji ga je pokušao smiriti

Policijski službenici Policijske postaje Biogradu dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim državljaninom Češke kojeg se sumnjiči da je u utorak, 6. rujna oko 23.40 sati u Biogradu u hotelu, pod utjecajem alkohola od 2,50 g/kg narušavao javni red i mir na naročito drzak način, uznemiravajući druge goste i lupajući po vratima hotela uslijed čega je fizički nasrnuo na dva maloljetnika i 39-godišnjeg djelatnika hotela koji ga je pokušao smiriti.

Uz uporabu sredstava prisile osumnjičenik je doveden u službene prostorije policije, gdje je namjerno fizičkom snagom lupao po vratima koja je oštetio.

Policija je ranije izvijestila kako je zbog narušavanja javnog reda privela trojicu stranih državljana, ali kako je naknadno dvojici maloljetnika pružena liječnička pomoć te su im utvrđene lakše tjelesne ozljede, utvrđena je kaznena odgovornost.

Protiv 30-godišnjeg stranog državljanina se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenih djela Tjelesna ozljeda i Oštećenje tuđe stvari, a zbog počinjenog prekršaja je u zakonskom roku prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...